Charmia-keittiö sinun tyyliisi ja budjettiisi

Charmia-keittiö sinun tyyliisi ja budjettiisi

Kotimainen Charmia-keittiö on kestävä ja tyylikäs valinta. Kaikilla keittiöillämme on jopa 25 vuoden takuu. Löydä unelmiesi keittiö kattavasta mallistostamme ja varaa suunnitteluaika paikallisesta myymälästäsi.

Tutustu keittiötyyleihin


Moderni vai maalaisromanttinen keittiö?
Urbaani vai perinteinen keittiö?

Sinä päätät, miltä sinun unelmiesi keittiö näyttää! Vaihtoehdot keittiön toteutuksiin ovat lähes rajattomat, joten löydät varmasti valikoimastamme juuri sinun tyyliisi sopivan keittiön. Tutki erilaisia Charmia-keittiöiden toteutuksia alta – saat inspiraatiota oman keittiösi toteutukseen. Valitse keittiön tyyli, josta olet aina haaveillut. Suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia kokonaisuuksia, aamiaiskaapeista suurikokoisiin keittiösaarekkeisiin. Keittiötä suunnitellessa, kannattaa jo alkumetreillä olla yhteydessä ammattitaitoisiin keittiösuunnittelijoihimme!


Kotimainen. Kestävä. Yksilöllinen

 

Charmia-keittiön tunnistat laadusta ja tyylistä. Saat apua keittiön ideointiin ja suunnitteluun paikalliselta myyjältäsi. Tule käymään tai varaa suunnitteluaika lähimpään myymälääsi.

Löydä keittiötyylisi!

Selvitä keittiötyylisi nopealla kahden minuutin kuvatestillä. Saat vastauksistasi tunnelmataulun uuden keittiön suunnittelua helpottamaan.


Oma yksilöllinen tunnelmataulu on kätevä ottaa mukaan, vaikka suunnittelukäynnille lähimpään Charmian myymälään.

Tee testi!

Miksi Charmia?

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

Asiakkaistamme 95% suosittelee

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse. 


Saat meiltä kaiken tarvitsemasi

Suunnitteluaika

Suunnitteluaika

Tervetuloa tapaamaan paikallinen keittiöasiantuntijasi. Saat runsaasti ideoita ja hyödyllistä tietoa keittiön uusimista varten. Tapaaminen asiantuntijamme kanssa on maksuton.

Mittaus

Mittaus

Autamme sinua mittaamaan keittiötilasi. Saat meiltä selkeän ohjeistuksen, miten keittiötilat mitataan. Tarvittaessa mittaamme keittiön puolestasi.

Asennus

Asennus

Voit tilata asennuspalvelun useimmista myymälöistämme. Jos paikallisella myymälällä ei ole tarjota asennuspalvelua, henkilökunta auttaa sinua löytämään kokeneen asentajan alueeltasi.

Rahoitus

Rahoitus

Saat kauttamme valmiiksi neuvotellun ja joustavan rahoituksen kaiken kokoisten hankintojen tekemiseen. Kysy lisää lähimmästä Charmia-myymälästäsi.


Asiakkaamme kertovat

“Keittiö ja kylpyhuone ovat käytännölliset ja niitä on helppo käyttää. Keittiössä on kiva kokata, kun kaikki on helposti saatavilla. Keittiön kaappien alla oleva valo oli Charmian idea. Se on tosi hieno.”

Outi Leinonen
Jyväskylä

“Syy Charmian käyttämiseen kolmatta kertaa on se, että hinta ja laatu ovat kohdanneet tosi järkevästi. Palvelu on ollut asiallista, hinta kohdallaan eikä reklamoitavaa ole ollut. Kokonaispaketti on ollut aina hyvä.”

Jonne Halttunen
Jyväskylä

“Suunnittelija kuunteli toiveemme ja piirteli niiden pohjalta toimivat versiot suunnitelmista. Charmiasta löysimme tarvittavat värit ja materiaalit – heillä hommat toimivat ja kalusteet ovat laadukkaita.”

Jenna Raitio
Lieto