Pelkistettyä laatua

Charmia avohyllykkö tehdään mustaksi maalatusta alumiiniprofiilista asiakkaan mittojen mukaisesti. Voit itse suunnitella juuri sellaisen kokonaisuuden, jota tarvitset. Hyllylevyt ovat melamiinia, värivaihtoehtoja 12 kpl.

Tasona uutuus Charmia Kallio, hyvin mattapintainen ja miellyttävä 30 mm laminaattitaso.

Altaana altahuullettu Stalan uutuus komposiittiallas jossa täysin uudelleen suunniteltu pohjan valutusalue sekä erikoispinnoitettu sihti, joka on helppo pitää puhtaana. Uutuutena myös uusi tyylikäs panonapilla toimiva pop-up -ventiili.

Mattamustissa Feel -ovissa on nanoteknologiaa hyödyntävä pintamateriaali joka tekee pinnasta erittäin mattapintaisen ja valoa heijastamattoman. Pintaa on helppo puhdistaa ja se on hyvin naarmutuksen sekä hankauksen kestävä. 

Siemens-kodinkoneet saapuivat Charmia-myymälöihin. Valikoimastamme löydät myös ammattitason älykkäät Siemens studioLine -tuotteet, joita myyvät vain sertifioidut keittiökalustemyymälät.

Siemens studioLine -keittotaso liesituuletin on innovatiivinen ja käyttännöllinen ratkaisu keittiön ilmanvaihtoon. Se yhdistää ajattoman tyylikkään liesituulettimen ja induktiokeittotason. Siemens-liesituulettimessa yhdistyvät tehokas ilmankierto ja minimaalinen käyntiääni. 

 

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

Keittiö koostuu seuraavista tuotteista

 

 

Tämän keittiön suunnittelusta vastasi Kalustetukku Pori. Tervetuloa myymälöihimme toteuttamaan omia keittiöunelmia!

Suunnitteluajan voit varata täältä
 
Kalustetukku Pori

 

 


Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.