Pelkistettyä laatua

Charmia avohyllykkö tehdään mustaksi maalatusta alumiiniprofiilista asiakkaan mittojen mukaisesti. Voit itse suunnitella juuri sellaisen kokonaisuuden, jota tarvitset. Hyllylevyt ovat melamiinia, värivaihtoehtoja 12 kpl.

Tasona uutuus Charmia Kallio, hyvin mattapintainen ja miellyttävä 30 mm laminaattitaso.

Altaana altahuullettu Stalan uutuus komposiittiallas jossa täysin uudelleen suunniteltu pohjan valutusalue sekä erikoispinnoitettu sihti, joka on helppo pitää puhtaana. Uutuutena myös uusi tyylikäs panonapilla toimiva pop-up -ventiili.

Mattamustissa Feel -ovissa on nanoteknologiaa hyödyntävä pintamateriaali joka tekee pinnasta erittäin mattapintaisen ja valoa heijastamattoman. Pintaa on helppo puhdistaa ja se on hyvin naarmutuksen sekä hankauksen kestävä. 

Siemens-kodinkoneet saapuivat Charmia-myymälöihin. Valikoimastamme löydät myös ammattitason älykkäät Siemens studioLine -tuotteet, joita myyvät vain sertifioidut keittiökalustemyymälät.

Siemens studioLine -keittotaso liesituuletin on innovatiivinen ja käyttännöllinen ratkaisu keittiön ilmanvaihtoon. Se yhdistää ajattoman tyylikkään liesituulettimen ja induktiokeittotason. Siemens-liesituulettimessa yhdistyvät tehokas ilmankierto ja minimaalinen käyntiääni. 

 

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

Keittiö koostuu seuraavista tuotteista

 

 

Tämän keittiön suunnittelusta vastasi Charmia Pori. Tervetuloa myymälöihimme toteuttamaan omia keittiöunelmia!

Suunnitteluajan voit varata täältä
 
Charmia Pori

 

 


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.