Tule myymälään suunnittelukäynnille

Tule myymälään suunnittelukäynnille

Varaa aika keittiösuunnittelijalle! Paikalliset myymälämme palvelevat sinua joko paikan päällä myymälässä tai tarvittaessa etänä.

Varaa etätapaaminen tai tule myymälään suunnittelukäynnille
 
 
 
 

Keittiöremontin suunnittelu voi joskus tuntua aikaa vievältä ja haastavalta, mutta ammattitaitoiset keittiösuunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi keittiön. Suunnittele keittiö yhdessä meidän kanssa, niin autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Maksuton keittiösuunnittelu mahdollistaa sinulle sen, että voit saada unelmiesi keittiöstä juuri sellaisen kuin haluat. Keittiösuunnittelija kuuntelee toiveesi, ja auttaa sinua valitsemaan parhaimmat ja toimivimmat materiaalit sekä kalusteet kotiisi. Keittiösuunnittelija auttaa sinua muun muassa siinä, miiten keittiöstä saa juuri sinun tarpeillesi sopivan ja toimivan. 

Keittiösuunnittelua voi tehdä jo etukäteen ennen suunnittelutapaamista. Voit tulla suunnittelutapaamiseen oman valmiin suunnitelman kanssa tai voit koostaa sinua miellyttävän miellekartan kuvista. Tai sitten voit vain tulla aloittamaan tyhjältä pöydältä – me kyllä autamme sinua keittiön suunnittelussa alusta loppuun!

Keittiösuunnittelu on maksuton ja voit varata suunnitteluajan verkkosivuiltamme myymälään tai etäyhteyksillä tapahtuvan tapaamisen keittiösuunnittelijamme kanssa. Suunnittele keittiösi yhdessä kanssamme – saat upean sekä käytännöllisen keittiön toiveidesi mukaan.

Keittiön suunnitteleminen ei ole koskaan ollut helpompaa!