Aamiaiskaappi

Aamiaiskaappi keittiössä helpottaa arjen askareita

Yhä useampi keittiön uudistaja haaveilee aamiaiskaapista keittiössä. Aamiaiskaapit ovat kiinnostaneet ja herättäneet keskustelua jo useamman vuoden ajan ja niiden suosio on kasvanut samaan tahtiin. Yleensä avohyllyistä, laskutasosta ja vetolaatikostosta koostuvan kaappikokonaisuuden avulla arjessa käytettävät tavarat löytävät kätevästi paikkansa ja keittiön yleisilmeen saa nopeasti siistiksi.

Suunnittele aamiaiskaappi omien tarpeiden mukaan

Kun alkaa miettiä itselleen sopivinta aamiaiskaappia, tulisi muistaa sama viisaus kuin koko muutakin keittiötä suunnitellessa: mikä on oma tapa käyttää keittiötä ja mitä sinne oikeasti tarvitsee? Lisäksi kannattaa pitää mielessä, millaiseen tilaan kaappi on tulossa ja missä kohtaa keittiötä se tulee sijaitsemaan. Voit lukea lisää vinkkejä aamiaiskaapin toteutuksesta blogistamme.

Olemme toteuttaneet useita aamiaiskaappeja eri tyylisiin keittiöihin, joten älä epäröi kysyä apua unelmasi toteutukseen!

 

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.