Moderni keittiö – minimalistista linjakkuutta

Korkeakiiltoiset, valkoiset tai mustat, vetimettömät ovet edustavat puhtaan modernia tyyliä.

Moderni keittiö on monien suosikki minimalistisuutensa ja käytännöllisyytensä ansiosta. Korkeakiiltoiset, valkoiset ja vetimettömät ovet edustavat puhtaan modernia tyyliä. Myös musta moderni keittiö on on entistä suositumpi vaihtoehto.

Tämän hetken keittiötrendejä ovat yksinkertaisuus, selkeät linjat ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. Mallikeittiössämme on leikitelty kiiltävän ja matan vastakohdilla sekä tumman ja vaalean värin kontrastilla. Työtasoksi on valittu kiiltäväpintainen laminaattitaso, joka heijastaa kauniisti valoa.

Moderni keittiö on on selkeälinjainen ja minimalistinen kokonaisuus

Mattapintaiset tummat yläkaapit tuovat tilaan sävyä ja eloa. Mielenkiintoiset yläkaapeista tekee ylöspäin aukeava klippimekanismi, jonka ansiosta keittiö on hieman uniikimpi tavanomaisilla kaapinovilla varustettuun keittiöön verrattuna. Pelkistetyn kaunista ilmettä tukevat myös minimalistinen allas ja liesi.
Modernit keittiöt pitävät usein sisällään erilaisia mekanismeja, jotta saadaan minimoitua näkyvät yksityiskohdat kuten vetimet. Myös integroidut kodinkoneet sopivat modernin keittiön ilmeeseen.

Korkeakiilto vai mattapinta?

Valitessa ovia ja pintoja moderniin keittiöön halutaan usein korkeakiiltoisia ja kiiltäviä pintoja. Näistä pinnoista valo heijastuu kauniisti ja tila saa kirkkaamman ilmeen. Mattapinnat ovat myös hyviä valintoja moderniin keittiöön, jolloin saadaa erityisesti tummien sävyjen kanssa vaikuttava tunnelma.
Yhdistelemällä kiiltävää sekä mattapintaa voidaan luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia.

Moderni keittiö voi olla niin valkoinen kuin mustakin. Yhdistelemällä molempia saat aikaan tyylikkäitä kokonaisuuksia ja modernin graafista ilmettä.

Moderni keittiö on aina ajaton

Moderni tyyli on ajaton ja toimii vielä vuosien päästä. Moderniin keittiöön voi helposti yhdistellä eri tyylisiä koriste- sekä käyttöesineitä, jolloin keittiön ilmettä saa muutettua helposti ja nopeasti.

Kun suunnittelet keittiön remontointia myös jälleenmyynti mielessä, on moderni keittiö hyvä valinta, sillä sen suosio on kestänyt jo vuodesta toiseen!

Tutustu tuotevalikoimaamme ja toteutetaan sinulle unelmiesi moderni keittiö!

 

Suunnitteluajan voit varata täältäSe palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.