Puhtaan valkoista

Valkoinen keittiö on huipputrendikäs valinta

Modernin ja yksinkertaisen keittiön kauneuden perustana ovat valkoinen sävy ja selkeälinjaiset kalusteet. Kiiltävät pinnat, varsinkin työtaso, tuovat keittiöön ylellisen tunnelman. Ajan hengen mukaan monet asiakkaistamme haluavatkin valkoisen keittiönsä nimenomaan kiiltävän valkoisena, jolloin keittiön tasoiksi kannattaa valita valkoinen laminaattitaso.

Yksilöllisesti suunniteltu ja huolellisesti toteutettu valaistus (esimerkiksi led-nauha) nostaa esiin upeat valkoiset pinnat luoden samalla myös pehmeämpää tunnelmaa. Yksityiskohdat ja niiden vaikutus kokonaisuuteen korostuvat täysin valkoisissa keittiöissä. Tumma keittiöallas tasapainottaa kokonaisuutta lieden kaverina ja yhdessä nämä saavat aikaan mielenkiintoisen kontrastin värimaailmaan.

Muotoilultaan tyylikkäät liesituuletin ja hana tuovat oman upean lisäelementtinsä kokonaisuuteen.

Valkoinen keittiö sopii moneen kotiin

Valkoinen keittiö on erinomainen valinta kotiin, jossa arvostetaan raikkaita sisustusratkaisuja ja valoisuutta. Se on myös neutraali valinta esimerkiksi myyntiin tai vuokralle menevään asuntoon. Laminaattiset tasot kestävät hyvin kulutusta ja ovat hygieeninen sekä helppohoitoinen valinta myös lapsiperheen arkeen.

Valkoinen sävy on usein myös edullinen

Kauneuden lisäksi valkoinen väritys keittiössä voi tulla huomattavasti edullisemmaksi muihin värillisiin vaihtoehtoihin verrattaessa. Valkoiset rungot ja kaapinovet ovat usein edullisimmista päästä, jos sinulla on tarpeen toteuttaa keittiöremontti mahdollisimman edullisimpaan hintaan. Esimerkiksi valkoinen värisävy on usein paras vaihtoehto pieniin ja pimeisiin tiloihin, kuten vaikka vanhaan mökkirakennukseen. 

Luo moderni ilme keittiöön

Vaalea keittiö on tyylikäs ja ajaton. Moderni valkoinen keittiö syntyy esimerkiksi mattapintaisilla kalvopinnoitetuilla ovilla ja vetimettömillä kaapinovilla. Vaaleat keittilt voivat kaivata väriä kaverikseen, jolloin esimerkiksi taso tai välitila sopii erinomaisesti tummemman sävyisellä tai luonnonmukaisella puukuvioidulla tasolla kontrastia luomaan.

Valkoisessa keittiössä parasta on se, että se ei mene pois muodista. Voit siis huoletta remontoida keittiösi ilmeen kokonaan valkoisella tai vaaleilla pinnoilla!

Vaihda sisustusta oman maun mukaan

Valkoiset keittiöt ovat siitä loistavia, että voit halutessasi vaihtaa sisutustyyliä vaikka joka kuukausi. Koska valkoinen on kuin tyhjä A4-paperinpalanen, voit muuttaa verhojen sävyjä ja kuoseja sekä kodin tarvikkeiden materiaaleja omien mieltymyksien ja trendien mukaan. 

Onko haaveenasi valkoinen keittiö? Varaa suunnitteluaika paikalliseen myymälään tai kysy lisää!

 

Suunnitteluajan voit varata täältäSe palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.