Puhtaan valkoista

Valkoinen keittiö on huipputrendikäs valinta

Modernin ja yksinkertaisen keittiön kauneuden perustana ovat valkoinen sävy ja selkeälinjaiset kalusteet. Kiiltävät pinnat, varsinkin työtaso, tuovat keittiöön ylellisen tunnelman. Ajan hengen mukaan monet asiakkaistamme haluavatkin valkoisen keittiönsä nimenomaan kiiltävän valkoisena, jolloin keittiön tasoiksi kannattaa valita valkoinen laminaattitaso. Yksilöllisesti suunniteltu ja huolellisesti toteutettu valaistus (esimerkiksi led-nauha) nostavat esiin upeat valkoiset pinnat luoden samalla myös pehmeämpää tunnelmaa. Yksityiskohdat ja niiden vaikutus kokonaisuuteen korostuvat täysin valkoisissa keittiöissä. Tumma keittiöallas tasapainottaa kokonaisuutta lieden kaverina ja yhdessä nämä saavat aikaan mielenkiintoisen kontrastin värimaailmaan.

Muotoilultaan tyylikkäät liesituuletin ja hana tuovat oman upean lisäelementtinsä kokonaisuuteen.

Valkoinen keittiö sopii moneen kotiin

Valkoinen keittiö on erinomainen valinta kotiin, jossa arvostetaan raikkaita sisustusratkaisuja ja valoisuutta. Se on myös neutraali valinta esimerkiksi myyntiin tai vuokralle menevään asuntoon. Laminaattiset tasot kestävät hyvin kulutusta ja ovat hygieeninen sekä helppohoitoinen valinta myös lapsiperheen arkeen.

Haaveena valkoinen keittiö?

Varaa suunnitteluaika tai kysy lisää!

 

Suunnitteluajan voit varata täältäMiksi Charmia?

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

Asiakkaistamme 95% suosittelee

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse. Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.