Suomalaista puuta

Keittiö koostuu seuraavista tuotteista:

 

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

 

Käytännöllinen ja laadukas keittiö taatulla ammattitaidolla

Seppo oli tehnyt Kalustetukun kanssa kaksi onnistunutta keittiötoteutusta jo aiemmin, joten hyväksi todettuun toimittajaan oli helppo turvautua. Uuteen keittiöön haluttiin erityisesti tilaa, luonnonmukaisia värejä sekä käyttöä helpottavia ratkaisuja.

– Yrityksen materiaalivalikoima on laaja ja monipuolinen, ja mieluisat valinnat oviin, kalusterunkoihin sekä pöytätasoihin löytyivät helposti. Kalustetukku oli projektissa mukana jo siinä vaiheessa, kun talotehdas piirsi ensimmäiset kuvat kohteesta. Kun ammattilaisen ottaa hyvissä ajoin mukaan, säästää lopulta paljon aikaa ja rahaa, hän jatkaa.

Kotimaista laatutyötä

Erityistä kiitosta saavat käyttöä helpottamaan asennettu elektroniikka, kotimainen työvoima sekä laadukkaat puumateriaalit.

– Halusimme modernin keittiön, jonka yläkaapeissa ei ole lainkaan vetimiä. Saimme sähköservoilla toimivat painokytkimet, joilla niin yläkaapit kuin roska-astia aukeavat
helposti, vaikka kädet olisivat täynnä tavaraa. Kokonaisuus on toimiva, nykyaikainen ja linjakas, eivätkä vetimet ole näkyvästi esillä. Yllätyimme myös positiivisesti siitä, että sähkövetimet olivat todella kustannustehokas ratkaisu, Seppo paljastaa.

– Yritykseni työllistää suomalaisia ja haluan suosia kotimaista teollisuutta sekä yrittäjyyttä. En tiedä, voiko keittiötoimittajalta enempää vaatia, kun keittiö on vielä viimeistelty suomalaisella puulla, jonka puuseppä on vahannut oikean sävyiseksi, hän jatkaa.

Erityistä kiitosta saavat käyttöä helpottamaan asennettu elektroniikka, kotimainen työvoima sekä laadukkaat puumateriaalit.

Lue koko asiakaskokemus Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.