Kylpyhuoneet

Kylpyhuone on enemmän kuin peseytymistila

Panosta estetiikkaan, leikkitele materiaaleilla ja valitse linjakkaat kylpyhuonekalusteet

Charmia-myymälään sinun kannattaa tulla myös silloin, kun kylpyhuoneesi kaipaa uudistamista tai olet rakentamassa kokonaan uutta. Mittavista valikoimistamme löydät paljon valmiita kylpyhuonekokonaisuuksia kaiken kokoisiin kylppäreihin. Yhdessä voime räätälöidä myös juuri sinun makuusi sopivan ratkaisun, kalusteet, altaat, valaisimet ja muut lisävarusteet mukaan lukien.

Kylpyhuoneesta on tullut entistä tärkeämpi osa kodin kokonaisuutta ja sen ulkonäköön sekä varusteluun panostetaan jatkuvasti enemmän. Ajan henkeen kuuluvat kylpyhuoneen laattojen rohkeat materiaali- ja värivalinnat, valaistuksen roolin korostuminen sekä näyttävien kylpyhuonekalusteiden suosiminen. Kylpyhuoneremontti on asunnossa tehtävistä remonteista yleensä vaativin, koska kyseessä on märkätila ja esimerkiksi laattojen asentaminen on monelle täysin vierasta puuhaa. Helpon kylpyhuoneremontin reseptinä toimii huolellinen suunnittelu ja toteutus ammattilaisen kanssa. Märkätilaremontti kannattaa teettää aina märkätilasertifioidulla ammattilaisella, jotta kylpyhuone säilyy käyttökunnossa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Jos harkitset kylpyhuoneen uudistamista, Charmia tarjoaa mittavan valikoiman tyylikkäitä kylpyhuonekalusteita. Tutustu mallikylpyhuoneisiimme ja varaa itsellesi suunnitteluaika, niin suunnitellaan yhdessä kotiisi unelmiesi kylpyhuone!

Valitse valmis kokonaisuus tai räätälöi kylpyhuone makusi mukaan

Valikoimastamme löydät tuotteet niin vanhan kylpyhuoneen uudistamiseen kuin kokonaan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen. Voit valita valmiin kylpyhuonekokonaisuuden mittavasta valikoimastamme, mutta voimme yhdessä räätälöidä myös juuri sinun tyyliisi sopivan ratkaisun. Tutustu alla oleviin mallikylpyhuoneisiimme tai valitse pala palalta omaan tyyliisi sopivat kylpyhuonekaappien ovet ja vetimet, altaat ja hanat, valaisimet sekä muut lisävarusteet.


Kylpyhuoneet


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.