Maalaisromanttinen keittiö

Unelmoitko maalaisromanttisesta keittiöstä?

Hattulan kylässä sijaitsevan Olli ja Riitta Rautiaisen henkeäsalpaavan kodin keittiö koki huikean muodonmuutoksen. Ollin suvussa kulkenut kiinteistö on rakennettu vuonna 1884, ja noin kahdeksan vuotta sitten Olli ja Riitta hankkivat kodin itselleen. 

Maalaisromantiikkaa huokuvassa keittiössä koristeellisuus ja rustiikkinen ilme korostuvat. Värimaailma maalaisromanttisessa keittiössä on useimmiten luonnollinen tai vaaleapiirteinen. Rustiikkiset hana, vetimet ja massiivipuutaso luovat keittiöön ylellisen tunnelman.

Lue lisää upeasta kohteesta >>

Suunnitteluajan voit varata täältä

    

    

Keittiössä käytetyt materiaalit:

Tämän kohteen keittiön saat paikalliselta Charmia-kauppiaalta

 

Miksi Charmia?

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

Asiakkaistamme 95% suosittelee

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse. Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.