Maalaisromanttinen keittiö

Unelmoitko maalaisromanttisesta keittiöstä?

Hattulan kylässä sijaitsevan Olli ja Riitta Rautiaisen henkeäsalpaavan kodin keittiö koki huikean muodonmuutoksen. Ollin suvussa kulkenut kiinteistö on rakennettu vuonna 1884, ja noin kahdeksan vuotta sitten Olli ja Riitta hankkivat kodin itselleen. 

Maalaisromantiikkaa huokuvassa keittiössä koristeellisuus ja rustiikkinen ilme korostuvat. Värimaailma maalaisromanttisessa keittiössä on useimmiten luonnollinen tai vaaleapiirteinen. Rustiikkiset hana, vetimet ja massiivipuutaso luovat keittiöön ylellisen tunnelman.

Lue lisää upeasta kohteesta >>

Suunnitteluajan voit varata täältä

    

    

Keittiössä käytetyt materiaalit:

Tämän kohteen keittiön saat paikalliselta Charmia-kauppiaalta

 

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.