Keittiökalusteet jokaiseen kotiin

Millaisesta keittiöstä sinä haaveilet?

Keittiön valitseminen on monen tekijän summa. Keittiön valintaan ja suunnitteluun vaikuttavia tekijöitä ulkonäön lisäksi on myös rakenteelliset ominaispiirteet.

Uuden keittiön valinnassa kannattaa painottaa lisäksi keittiön toimivuutta – voidaanko kaapit sekä tasot sijoitella vieläkin käytännöllisemmin, ja millaisia toiminnallisuutta keittiöltäsi oikeastaan haluat? Toimiiko se seurustelupaikkana, syödäänkö siellä aamiaista vai onko keittiön perimmäinen tarkoitus vastata ruoanlaittajan vaatimuksiin?

Keittiökalusteet kestävät sisustusintoilijan katseen sekä lapsiperheen kulutuksen

Keittiövalikoimamme on epäilemättä Suomen suurin, joten pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja sekä vaativan sisustusintoilijan että käytännöllisen lapsiperheenkin keittiöhaaveisiin. Valikoimamme keittiökalusteet ovat tulvillaan niin trendikkäitä uutuusmalleja kuin suomalaisten kotien kestosuosikkeja.

Keittiökalusteet on tehty pitkäikäisiksi ja kestämään kovaakin kulutusta. Valitse keittiösi runko useista värivaihtoehdoista sekä ovet, välitilalevyt ja tasot suuresta määrästä erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Valitse lisäksi vetimet, liesituulettimen, altaat ja valaistus keittiösi tyylin mukaan.

Muista myös hyödylliset lisävarusteet sekä laadukkaat kodinkoneet! Tutustu mallikeittiöihimme, joista löydät toteuttamisen arvoisia ideoita, mahdollisesti jopa suoraan omia toiveitasi vastaavan keittiön.

KeittiökalusteetLaadukkaat, kauniit ja toimivat Charmia-keittiöt

Charmia on laatubrändi. Charmia-keittiömme ovat Suomessa suunniteltuja ja kotimaisista runkokomponenteista koottuja. Maustamalla niitä ripauksella omia ideoitasi saat upean keittiön, jossa on ilo kokata ja viettää herkullisia hetkiä yhdessä perheen sekä ystävien kanssa.

Varaa suunnittelu tai kysy lisää


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.