Uusvanhaa loistoa

Keittiön katseenvangitsijana toimivat rustiikkiset puupinnat työtasoissa ja saarekkeessa.

Ne on yhdistetty klassiseen valkoiseen ovimalliin. Kokonaisuus on ajaton ja sopii moneen tyyliin, niin maalaisromanttiseen kuin moderniinkin. Liesi ja allas ovat molemmat sijoitettu saarekkeeseen. Suuressa keittiössä niiden ja muidenkin kodinkoneiden toisiinsa läheinen sijainti helpottaa ja nopeuttaa arjen toimia.

Liesituuletin on kattoon upotettu malli, joka on erittäin huomaamaton. Keittiön ilme on viimeistelty tyyliin sopivilla vetimillä ja koristelistoilla.

 

Suunnitteluajan voit varata täältäMiksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.