Säilytys


Suunnittele täydellinen säilytysratkaisu

1. Ideoidaan yhdessä täydellinen ratkaisu

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja suunnittele kotiisi täydellinen säilytysratkaisu. Apua ideointiin ja vinkkejä säilytykseen antaa paikallinen Charmia-myyjäsi

2. Mittatilaustyönä tehdyt laadukkaat, kotimaiset tuotteet

Toimitamme liukuovet, kaapistot ja tilanjako-ovet toiveittesi mukaan. Mirror Linen tuotteet valmistetaan Karijoella, Etelä-Pohjanmaalla.

3. Valmista kahdessa viikossa

Luotettavan toimitusketjumme ja oman kuljetuskalustomme ansiosta saat ainutlaatuisen säilytysratkaisun kotiisi jopa 1-2 viikossa.

Mirror Line on ympäristöystävällinen valinta

Mirror Line on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut räätälöityjä tilaratkaisuja suomalaisiin koteihin jo yli 25 vuoden ajalta. Tuotteet valmistetaan Karijoen kunnassa Etelä-Pohjanmaalla.

Yrityksellä on vilpitön halu valmistaa kestäviä kotimaisia kalusteita, joiden pitkäikäisyys tekevät niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon ympärillämme vallitsevassa kertakäyttökulttuurissa.

 

Varaa aika maksuttomaan suunnittelupalveluun

 

 


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.