Charmia<br>Salo

Charmia
Salo

Charmia Salo

Osoite

Savipajankatu 2, 24260 Salo

Aukioloajat

Ma-Pe 9-17
Lauantaisin 1.6 - 31.8 suljettu
Su suljettu
Kesän aukioloajat
Lauantaisin 1.6 - 31.8. suljettu

Noutovarasto Reivikatu 1, Turku
8-17

Puhelin

050 412 1230

Sähköposti

salo@charmia.fi

Henkilöiden sähköpostit

etunimi.sukunimi@charmia.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika
 
 
Yhteydenottopyyntöni koskee (voit valita myös useita):
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
Tietosuojaseloste

 

Salossa sinua palvelevat

Charmia-myymälämme tarjoaa vastauksen jokaiseen keittiötarpeeseesi. Ammattitaitoiset suunnittelijat esittelevät sinulle alan viimeisimmät innovaatiot ja trendit.
Tule myymäläämme tekemään maksuton keittiö- tai kylpyhuonesuunnitelma ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi kotia.

Tervetuloa Salon Charmiaan!

Annina Kalkas
Annina Kalkas
Suunnittelu ja myynti (Kauppias)
050 412 1230
annina.kalkas@charmia.fi
Lue lisää Anninasta

Jenna Lehtinen
Jenna Lehtinen
Suunnittelu ja myynti
040 180 9011
jenna.lehtinen@charmia.fi

Annina Kalkas

Annina Kalkas
Suunnittelu ja myynti (Kauppias)
050 412 1230
annina.kalkas@charmia.fi

”Tykkään tosi paljon tästä työstä, parasta ovat asiakkaat.” Näin toteaa Charmialla reilut neljä vuotta työskennellyt Annina. Myyntityötä hän on tehnyt yli 15 vuotta: ensin kodinkonemyyntiä ja sitten kymmenen vuotta keittiöitä ja keittiökalusteita.

Annina nauttii vaihtelevasta työstä, jossa joka asiakkaalla on keittiölle oma tyylinsä ja tarpeensa: joka kerta saa tehdä erilaisen keittiön − ei ole kahta samanlaista. Annina helpottaa asiakkaan valinnan vaikeutta suunnittelemalla ensin keittiön perusrakenteen, minkä jälkeen voidaan rauhassa keskittyä ulkonäköön ja tarkempiin yksityiskohtiin kuten väreihin, ovimalleihin, tasoihin ja materiaaleihin. Näin unelmakeittiö rakentuu pala palalta.

Hyvä tietää: Vapaa-ajalla Anninan pitää kiireisenä kanat sekä kolmikerroksinen 50-luvun rintamamiestalo, jonka remontti on kestänyt jo kuusi vuotta. Remontoinnista on tullut elämäntapa.

Anninan vinkit keittiösuunnitteluun: ”Keittiösuunnittelussa on paljon huomioitavaa. Keittiön koko, vesipisteet ja muut tekniset asiat asettavat suunnitelmalle raameja. Onneksi nämä voi jättää keittiösuunnittelijan pähkäiltäväksi, jolloin saadaan toimiva lopputulos.”Ota yhteyttä myymälään

Jenna Lehtinen

Jenna Lehtinen
Suunnittelu ja myynti
040 180 9011
jenna.lehtinen@charmia.fi

Salon palvelut

Suunnitteluaika

Suunnitteluaika

Tervetuloa tapaamaan paikallinen keittiöasiantuntijasi. Saat runsaasti ideoita ja hyödyllistä tietoa keittiön uusimista varten. Tapaaminen asiantuntijamme kanssa on maksuton.

Mittaus

Mittaus

Autamme sinua mittaamaan keittiötilasi. Saat meiltä selkeän ohjeistuksen, miten keittiötilat mitataan. Tarvittaessa mittaamme keittiön puolestasi.

Asennus

Asennus

Voit tilata asennuspalvelun useimmista myymälöistämme. Jos paikallisella myymälällä ei ole tarjota asennuspalvelua, henkilökunta auttaa sinua löytämään kokeneen asentajan alueeltasi.

Rahoitus

Rahoitus

Saat kauttamme valmiiksi neuvotellun ja joustavan rahoituksen kaiken kokoisten hankintojen tekemiseen. Kysy lisää lähimmästä Charmia-myymälästäsi.

Salon uutiset

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.