Kalustetukku<br>Salo

Kalustetukku
Salo

Osoite

Savipajankatu 2, 24260 Salo

Aukioloajat

ma-pe 9-17
La SULJETTU
Noutovarasto 9-16:30

Puhelin

044 514 1707

Henkilöiden sähköpostit

etunimi.sukunimi@kalustetukku.fi

Varaa etätapaaminen tai tule myymälään suunnittelukäynnille

Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin, eikä sido sinua mihinkään. Saat budjettiisi sopivan keittiöehdotuksen ja 3D-kuvat omaksesi.

Voit myös lähettää viestin, jos sinulla on esimerkiksi jotain kysymyksiä tai mietteitä.

 
 
 

Salossa sinua palvelevat

Kalustetukku-myymälämme tarjoaa vastauksen jokaiseen keittiötarpeeseesi. Ammattitaitoiset suunnittelijat esittelevät sinulle alan viimeisimmät innovaatiot ja trendit.
Tule myymäläämme tekemään maksuton keittiö- tai kylpyhuonesuunnitelma ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi kotia.

Tervetuloa Salon Kalustetukkuun!

Tiina Vahtera
Tiina Vahtera
Suunnittelu ja myynti
044 514 1704
tiina.vahtera@charmia.fi
Lue lisää Tiinasta

Kari Hatakka
Kari Hatakka
Suunnittelu ja myynti
044 514 1707
kari.hatakka@charmia.fi
Lue lisää Karista

Tiina Vahtera

Tiina Vahtera
Suunnittelu ja myynti
044 514 1704
tiina.vahtera@charmia.fi

Vaihtelevuus, monipuolisuus ja tietenkin ihmiset. Näistä asioista lähes 15 vuotta keittiökalustemyyjänä työskennellyt Tiina erityisesti nauttii. Kokeneena asiakaspalvelijana hänelle on tärkeintä asiakkaan kuuntelu. Pari vuotta sitten Kalustetukun tiimiin liittynyt Tiina tunnetaankin rauhallisena ja pitkäjänteisenä tyyppinä, joka osaa antaa asiakkaille aikaa.

Hyvä tietää: Tiinalla on erittäin cool harrastus – avantouinti! Lisäksi luonto, lapsenlapset ja kissat pitävät hänet liikkeellä.

Tiinan vinkit keittiösuunnitteluun: ”Kannattaa miettiä mihin keittiössä panostaa. Haluaako, että keittiö on mahdollisimman trendikäs vai painottaako toimivuutta. Suunnitteluun vaikuttaa myös kuinka kovassa käytössä keittiö on: laitetaanko paljon ruokaa, leivotaanko vai onko asukas enemmän noutoruoan ystävä.”Ota yhteyttä myymälään

Kari Hatakka

Kari Hatakka
Suunnittelu ja myynti
044 514 1707
kari.hatakka@charmia.fi

”Rakkaudesta lastulevyyn.” Tällä motolla Kari on suunnitellut toimivia keittiöitä jo parikymmentä vuotta

Haastavat tilat ja keittiöiden toiminnalliset ongelmakohdat – näiden pähkäily ja lopulta ratkaisun keksiminen on Karista työssä parasta ja siitä hän nauttii. Ja monen monta keittiötä ja toimivaa ratkaisua on syntynyt pitkään alalla olleen Karin suunnittelupöydällä

Hyvä tietää: Vapaa-ajalla Kari viihtyy kuntosalilla, äijäsählyssä, kalavesien äärellä sekä viettää karavaanarielämää.

Karin vinkit keittiösuunnitteluun: ”Muista, teet vain itsellesi” on Karin tärkein vinkki. Hän kehottaa aina miettimään, mitä itse haluaa eikä murehtia muiden mielipiteitä tai jälleenmyyntiä.Ota yhteyttä myymälään

Salon palvelut

Suunnitteluaika

Suunnitteluaika

Tervetuloa tapaamaan paikallinen keittiöasiantuntijasi. Saat runsaasti ideoita ja hyödyllistä tietoa keittiön uusimista varten. Tapaaminen asiantuntijamme kanssa on maksuton.

Mittaus

Mittaus

Autamme sinua mittaamaan keittiötilasi. Saat meiltä selkeän ohjeistuksen, miten keittiötilat mitataan. Tarvittaessa mittaamme keittiön puolestasi.

Asennus

Asennus

Voit tilata asennuspalvelun useimmista myymälöistämme. Jos paikallisella myymälällä ei ole tarjota asennuspalvelua, henkilökunta auttaa sinua löytämään kokeneen asentajan alueeltasi.

Rahoitus

Rahoitus

Saat kauttamme valmiiksi neuvotellun ja joustavan rahoituksen kaiken kokoisten hankintojen tekemiseen. Kysy lisää lähimmästä Kalustetukku-myymälästäsi.

Salon uutiset

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.