Charmia Turku

Charmia Turku

Charmia Turku

Osoite

Reivikatu 1, 20660 Turku

Aukioloajat

Ma-Pe
3.6. – 31.8.
9-17
La 10-14
Kesän aukioloajat
Arkisin ma-pe 3.6. – 31.8. 9-17
Lauantaisin 22.6. – 10.8. suljettu

Noutovarasto:
Ma-pe 8-17

Puhelin

02 253 9690
044 901 7337 (noutovarasto)

Sähköposti

turku@charmia.fi

Henkilöiden sähköpostit

etunimi.sukunimi@charmia.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika
 
 
Yhteydenottopyyntöni koskee (voit valita myös useita):
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
Tietosuojaseloste

 

Turussa sinua palvelevat

Turun myymälä on avattu vuonna 1995 Orikedolla ja olemme ketjun toiseksi vanhin toimipiste. Siirryimme vuonna 2005 Ravattulaan – ja Reivikadulta löydät meidät edelleen!

Keittiösuunnittelijamme ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi Charmia keittiön! 

Ideoita voit poimia myös myymälän jatkuvasti uudistuvasta showroomista, jossa on esillä viimeisimmät trendit:
kymmenkunta mallikeittiötä, paljon kylpyhuonekalusteita sekä muita kodin säilytysratkaisuja. 

Samassa rakennuksessa sinua palvelee noutovarasto, josta saat tavarat helposti ja nopeasti.
Noutovaraston löydät rakennuksen takapuolelta, ja nouto sujuu jouhevasti varaston asiakaspalvelupisteen kautta. 

Meille on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin, myymälän edessä on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja asiakkaillemme.

HUOM! Myymme marraskuun ajan poistotuotteita ulosheittohinnoin, löytyy mm. hanoja, altaita, keittiövaloja, mekanismeja ym. ym.

Tervetuloa!

Jenni Nordfors-Salvisberg
Jenni Nordfors-Salvisberg
Suunnittelu ja myynti
0440 773 199
jenni.nord@charmia.fi
Varaa aika
Lue lisää Jennistä

Milana Vilén
Milana Vilén
Suunnittelu ja myynti
044 514 1703
milana.vilen@charmia.fi
Varaa aika
Lue lisää Milanasta

Jenni Johansson
Jenni Johansson
Suunnittelu ja myynti
044 7519 403
jenni.johansson@charmia.fi
Varaa aika
Lue lisää Jennistä

Teemu Salonen
Teemu Salonen
Suunnittelu ja myynti
044 5141 708
teemu.salonen@charmia.fi
Varaa aika
Lue lisää Teemusta

Eemeli Hannuksela
Eemeli Hannuksela
Myymäläpäällikkö
040 5212 601
eemeli.hannuksela@charmia.fi
Varaa aika
Lue lisää Eemelistä

Mika Ojala
Mika Ojala
Suunnittelu ja myynti
044 5141 709
mika.ojala@charmia.fi
Varaa aika
Lue lisää Mikasta

Juuso Salonen
Juuso Salonen
Tavaran luovutus
044 901 7337
varasto.turku@charmia.fi

Elisa Palmroth
Elisa Palmroth
Äitiyslomalla

Jenni Nordfors-Salvisberg

Jenni Nordfors-Salvisberg
Suunnittelu ja myynti
0440 773 199
jenni.nord@charmia.fi

Jenni on huonekalupuuseppä, joka on myynyt ja suunnitellut huonekaluja sekä keittiöitä yli 15 vuotta. Taustansa ansiosta Jenni osaa katsoa suunnittelua useasta näkökulmasta ja tarjota persoonallisia ideoita. Esimerkiksi omaan keittiöön Jenni teki seinän ja välitilan leveästä kuusipaneelista, jonka käsitteli vanhan hirsiseinän näköiseksi. Sisustaminen on Jennille intohimo: työn alla on usein pientä pintaremonttia niin kotona kuin mökillä.

Charmian tiimiin Jenni siirtyi muutama vuosi sitten palattuaan vanhempainvapaalta. Jenni nauttii, kun eteen heitetään haaste: parasta on, kun saa vetää mietintämyssyn päähän ja suunnitella haastaviin tiloihin uusia, toimivia ratkaisuja. Hänen suunnittelukynästään syntyy pieniinkin tiloihin näppäriä, arkea helpottavia ratkaisuja – kauniista yksityiskohdista tinkimättä

Hyvä tietää: Jenni nauttii nopeasta työtahdista: hänellä riittää virtaa ja ideoita, vaikka hän ei ole koskaan juonut kahvia. Hänet tunnetaan loistavan suunnittelusilmän lisäksi pitkästä sukunimestä ja tukasta.

Jennin vinkit keittiösuunnitteluun: ”Rohkeasti vaan myyjän juttusille – alkuun riittää tilan mitat ja jonkinlainen ajatus tilan käytöstä. Suunnittelija osaa kyllä ehdottaa ja neuvoa materiaalien valinnassa.Ota yhteyttä myymälään

Milana Vilén

Milana Vilén
Suunnittelu ja myynti
044 514 1703
milana.vilen@charmia.fi

Milana on tehnyt Charmialla suunnittelu-/myyntityötä jo useita vuosia. Järjestelmällinen ja pitkäjänteinen Milana hallitsee isotkin kokonaisuudet, mutta asiakaspalvelualttiina henkilönä ratkaisee mielellään asiakkaan pienetkin ongelmat.

Tämä sisustussuunnittelun ammattilainen on omimmillaan erilaisten värien ja materiaalien kanssa, eikä pelkää kokeilla uusia yhdistelmiä. Alan uusimmat trendit, sekä perinteisemmät ratkaisut ovat Milanalle tuttuja, joita hän mielellään yhdistää toimivaksi kokonaisuudeksi. "Parasta on, kun pääsee suunnittelemaan erilaisia ja erityylisiä keittiöitä, sekä muita tiloja. Keittiöissä näkyy trendien lisäksi myös asiakkaan luonnetta."

Hyvä tietää: Vapaa-ajalla Milana suunnittelee ja toteuttaa omia sisustus- ja käsityöprojekteja

Milanan vinkit keittiösuunnitteluun: ”Keittiötä suunnitellessa pitää ottaa huomioon omat tarpeet ja toiveet. Ei saa pohtia liikaa, mitä muut miettii tai sanoo. Keittiössä käytetään eniten aikaa päivässä, joten toiminnot ja visuaalisuus on oltava omaan silmään sopivat!Ota yhteyttä myymälään

Jenni Johansson

Jenni Johansson
Suunnittelu ja myynti
044 7519 403
jenni.johansson@charmia.fi

Jennin unelmatyössä yhdistyvät asiakaspalvelu, suunnittelu, sisustaminen ja vielä kirsikkana kakun päällä luovuus. Siksi Jenni on juuri oikeassa paikassa keittiömyyjänä ja -suunnittelijana! Hän on muutaman vuoden Charmia-kokemuksella tuoreimpia vahvistuksia ja tuo mukanaan nuorekkaan trendikkäitä ideoita. Jennillä on kymmenen vuoden kokemus asiakaspalvelusta rautakaupasta. Sisustaminen innostaa ja kiinnostaa Jenniä: hän seuraa sisustustrendejä ja toteuttaa niitä omassa kodissa. Siksi remonttiin on mennyt vuoroin keittiö, kylpyhuone ja kodin muut pinnat

Hyvä tietää: Omia keittiöitä tämä innokas sisustaja on remontoinut jo useampia

Jennin vinkit keittiösuunnitteluun: ”Kannattaa miettiä, mitä uuteen keittiöön haetaan: halutaanko esimerkiksi avaruutta vai tosi paljon säilytystilaa? Etukäteen voi myös miettiä tunnelmaa ja värimaailmaa. Pienillä muutoksilla saa myös vanhaan keittiöön ihan uuden ilmeen: vakiokokoiset vetimet voi vaihtaa uusiin, muutamaan yläkaappiin voi valita tehosteovet…”Ota yhteyttä myymälään

Teemu Salonen

Teemu Salonen
Suunnittelu ja myynti
044 5141 708
teemu.salonen@charmia.fi

Teemu on kuulunut Charmian kokoonpanoon jo yli 25 vuotta! Sanavalmis Teemu nauttii työn nopeasta rytmistä ja vapaudesta. Suunnittelussa hän kuuntelee asiakkaan mieltymykset ja antaa parhaat vinkit, jotta keittiöstä saadaan sekä kivannäköinen että käytännöllinen. Vankalla kokemuksella hän osaa katsoa, että keittiöön tulee esimerkiksi tarpeeksi laskutilaa altaiden ja keittotason molemmin puolin. Pieniä, mutta erittäin tärkeitä juttuja.

Hyvä tietää: Teemulla on rytmi hallussa, sillä vapaa-ajalla hän soittaa kitaraa kevyttä bilemusiikkia esittävässä bändissä. Bändi täytti hiljattain 30 vuotta.

Teemun vinkit keittiösuunnitteluun: ”Ennen myymälään marssimista kannattaa ottaa keittiöstä suuntaa antavia mittoja ja hieman miettiä minkä tyyppistä haluaa. Näin suunnittelussa päästään nopeasti eteenpäin.”Ota yhteyttä myymälään

Eemeli Hannuksela

Eemeli Hannuksela
Myymäläpäällikkö
040 5212 601
eemeli.hannuksela@charmia.fi

Eemeli on tiimimme uusin jäsen. Tämä asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen aloitti Charmialla vuoden 2023 alussa. Eemeli toimii Charmia Turun myymäläpäällikkönä, eli työnkuva ei rajoitu vain suunnitteluun ja myyntiin. Eemeli vastaa myös myymälän toimivuudesta ja myyjien "työkaluista", kuten malliryhmistä.

Esimiestyön lisäksi Eemeli nauttii suunnittelusta ja kiinnostavimpia suunnittelukohteita ovat erikoiset ja normaalista poikkeavat kokonaisuudet, joiden toteuttamisessa joutuu käyttämään luovuutta. Palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat Eemelille tärkeitä asioita, joista ei tingitä.

Hyvä tietää: Vapaa-aika Eemelillä kuluu pitkälti lasten ja harrastusten parissa. ”Kunnon treeni on parasta vastapainoa kiireiselle arjelle”. Lisäksi intohimona on kitaran soittaminen ja audiotuotanto, jota Eemeli on aktiivisesti harrastanut jo useita vuosia.

Eemelin vinkit keittiösuunnitteluun: ”Kalustesuunnittelu ei ole niin vaivalloista kuin moni ajattelee. Meiltä saat apua niin tekniseen suunnitteluun, kuin värien ja materiaalien valintaankin. Lähes kaikki asiakkaan ideat ovat tavalla tai toisella toteutettavissa.”Ota yhteyttä myymälään

Mika Ojala

Mika Ojala
Suunnittelu ja myynti
044 5141 709
mika.ojala@charmia.fi

Mikalla on lähes 20 vuoden kokemus keittiömyynnistä ja -suunnittelusta, Charmialla hän on työskennellyt lähes kymmenen vuotta. Mika nauttii työn mukavasta vaihtelusta: kaikki päivät ja asiakkaat ovat erilaisia – ja onhan itse suunnittelutyö mukaansatempaavaa.

Mika on rauhallinen ja rautainen ammattilainen, joka ei säikähdä, vaikka suunnittelu aloitetaan asiakkaan kanssa täysin tyhjältä pöydältä. Suunnittelussa hän etsii toimivuuden ja visuaalisen puolen kompromissia, jolloin asiakas saa takuulla toimivan, mutta myös hyvännäköisen keittiön. Hänen suunnittelunsa kulmakivenä toimii ajatus: ”Keittiö on paikka, jossa tehdään, joten tärkeät jutut on oltava helposti saatavilla.”

Hyvä tietää: Mikan vapaa-aika kuluu omassa talossa ja pihassa puuhaillessa: se on parasta hyötyliikuntaa.

Mikan vinkit keittiösuunnitteluun: ”Kannattaa miettiä omaa makua, mitä itse haluaa omaan keittiöön eikä mennä pelkästään trendien mukaan.”Ota yhteyttä myymälään

Juuso Salonen

Juuso Salonen
Tavaran luovutus
044 901 7337
varasto.turku@charmia.fi

Elisa Palmroth

Elisa Palmroth
ÄitiyslomallaTurun palvelut

Suunnitteluaika

Suunnitteluaika

Tervetuloa tapaamaan paikallinen keittiöasiantuntijasi. Saat runsaasti ideoita ja hyödyllistä tietoa keittiön uusimista varten. Maksuton tapaaminen asiantuntijamme kanssa vie aikaasi vain tunnin.

Mittaus

Mittaus

Autamme sinua mittaamaan keittiötilasi. Saat meiltä selkeän ohjeistuksen, miten keittiötilat mitataan. Tarvittaessa mittaamme keittiön puolestasi.

Asennus

Asennus

Voit tilata asennuspalvelun useimmista myymälöistämme. Jos paikallisella myymälällä ei ole tarjota asennuspalvelua, henkilökunta auttaa sinua löytämään kokeneen asentajan alueeltasi.

Rahoitus

Rahoitus

Saat kauttamme valmiiksi neuvotellun ja joustavan rahoituksen kaiken kokoisten hankintojen tekemiseen. Kysy lisää lähimmästä Charmia-myymälästäsi.

Turun uutiset

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.