Rohkeilla väreillä

Värimaailmaltaan ainutlaatuinen keittiö

Ruoanlaitto ei ole enää pelkästään arkirutiini – sekä siitä että leivonnasta on tullut monelle rakas harrastus. Koska keittiössä vietetään nykyään niin paljon aikaa, mikset tekisi tilasta mahdollisimman mieltä kohottavan? Punaista ja mustaa yhdistävässä mallikeittiössämme nimenomaan rohkea värimaailma tekee keittiöstä ainutlaatuisen.

Käytä värejä välitilassa ja kaapinovissa

Punainen tehosteväri välitilassa ja jääkaapissa piristävät ilmettä ja erityisesti niiden yhteneväiset kuviot tuovat tilaan eloa. Vaikka kaapinovet ovat mustat, valkoiset muut pinnat tekevät tilasta valoisan ja raikkaan. Rohkea sisustaja käyttääkin tehostevärejä ennakkoluulottomasti ja panostaa yksityiskohtiin.

Jääkaappia lukuun ottamatta kodinkoneet noudattavat täysin keittiön värimaailmaa. Keittiön yläkaapeissa on käytetty mustaa lasia alumiinikehyksillä ja työtason etureuna on nauhoitettu yhtenäiseksi ovien kanssa. Musta allas ja tyylikäs liesituuletin sopivat kokonaisuuteen upeasti.

Innostuitko leikittelemään väreillä?

Varaa suunnitteluaika tai ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä lisää.

 

Suunnitteluajan voit varata täältäSe palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.