Rohkeilla väreillä

Värimaailmaltaan ainutlaatuinen keittiö

Ruoanlaitto ei ole enää pelkästään arkirutiini – sekä siitä että leivonnasta on tullut monelle rakas harrastus. Koska keittiössä vietetään nykyään niin paljon aikaa, mikset tekisi tilasta mahdollisimman mieltä kohottavan? Punaista ja mustaa yhdistävässä mallikeittiössämme nimenomaan rohkea värimaailma tekee keittiöstä ainutlaatuisen.

Käytä värejä välitilassa ja kaapinovissa

Punainen tehosteväri välitilassa ja jääkaapissa piristävät ilmettä ja erityisesti niiden yhteneväiset kuviot tuovat tilaan eloa. Vaikka kaapinovet ovat mustat, valkoiset muut pinnat tekevät tilasta valoisan ja raikkaan. Rohkea sisustaja käyttääkin tehostevärejä ennakkoluulottomasti ja panostaa yksityiskohtiin.

Jääkaappia lukuun ottamatta kodinkoneet noudattavat täysin keittiön värimaailmaa. Keittiön yläkaapeissa on käytetty mustaa lasia alumiinikehyksillä ja työtason etureuna on nauhoitettu yhtenäiseksi ovien kanssa. Musta allas ja tyylikäs liesituuletin sopivat kokonaisuuteen upeasti.

Innostuitko leikittelemään väreillä?

Varaa suunnitteluaika tai ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä lisää.

 

Suunnitteluajan voit varata täältäMiksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.