Rohkeasti leikitellen

Oman makusi mukainen keittiö

Toinen tykkää hillitystä, toinen taas rohkeammasta linjasta. Jokainen keittiö on erilainen ja kannustamme asiakkaitamme tekemään keittiöstään omaa silmäänsä miellyttävän ja omia vaatimuksiaan palvelevan. Mikset revittelisi hieman ja tapetoisi seinää kuviotapetilla, kuten mallikeittiössämme on tehty?

Kaappien asettelulla leikkisää tunnelmaa

Tämän keittiön ehdottomana katseenvangitsijana toimivat leikkisästi asetellut yläkaapit, jotka näyttävät erityisen mielenkiintoisilta seinällä kauniin kuviollisen tapetin kaverina. Toisistaan irralliset ja pieniin ryhmiin sijoitellut kaapit tuovat tilan ja keveyden tuntua.

Tämä moderni ratkaisu muuttaa keittiön ilmeen kertaheitolla. Valkoiset, kiiltäväpintaiset kaapistot tuovat tilaan paljon valoa ja harmaa taso sekä leveät vetimet modernia sävyä.

Haluatko sinäkin rohkealla otteella toteutetun keittiön?

Varaa henkilökohtainen suunnitteluaika, niin ideoidaan yhdessä kotiisi sopiva uniikki keittiö.

 

Suunnitteluajan voit varata täältäMiksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.