Rohkeasti leikitellen

Oman makusi mukainen keittiö

Toinen tykkää hillitystä, toinen taas rohkeammasta linjasta. Jokainen keittiö on erilainen ja kannustamme asiakkaitamme tekemään keittiöstään omaa silmäänsä miellyttävän ja omia vaatimuksiaan palvelevan. Mikset revittelisi hieman ja tapetoisi seinää kuviotapetilla, kuten mallikeittiössämme on tehty?

Kaappien asettelulla leikkisää tunnelmaa

Tämän keittiön ehdottomana katseenvangitsijana toimivat leikkisästi asetellut yläkaapit, jotka näyttävät erityisen mielenkiintoisilta seinällä kauniin kuviollisen tapetin kaverina. Toisistaan irralliset ja pieniin ryhmiin sijoitellut kaapit tuovat tilan ja keveyden tuntua.

Tämä moderni ratkaisu muuttaa keittiön ilmeen kertaheitolla. Valkoiset, kiiltäväpintaiset kaapistot tuovat tilaan paljon valoa ja harmaa taso sekä leveät vetimet modernia sävyä.

Haluatko sinäkin rohkealla otteella toteutetun keittiön?

Varaa henkilökohtainen suunnitteluaika, niin ideoidaan yhdessä kotiisi sopiva uniikki keittiö.

 

Suunnitteluajan voit varata täältäSe palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.