Mattamusta keittiö

Musta keittiö on vähäeleinen ja elegantti

Mattamusta yhdistettynä vaaleisiin pintoihin tuo keittiöön luonnollisen ilmeen. Tumma väri keittiössä on näyttävä vaihtoehto perinteisen valkoisen sijaan. Tummapiirteinen keittiö voidaan suunnitella juuri sinun keittiöösi sopivaksi. Skandinaavinen ja minimalistinen keittiö voidaan toteuttaa upeasti mustan avulla.

Tässä asiakkaalle toteutetussa keittiössä ovimallina on Sointu. MDF-kalusteoveen on maalattu kaunis mattamusta pinta. Keittiön vaaleat tasot ovat kulutusta kestävää laminaattia.

Mattamusta keittiö koostuu seuraavista tuotteista

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

 

”Hyvät, ihanat, täydelliset kalusteet!”

Raition kuusihenkinen perhe asuu uudessa lapsiperheen omakotitalossa Liedossa. Kohde valmistui kesällä 2017, ja suurin osa talon kalusteita tuli Kalustetukulta. Yritys oli Raitioille tuttu jo ennestään ja valikoitui kumppaniksi toimivan yhteistyön sekä laadukkaiden kalusteiden perusteella.

Raitiot ovat tyytyväisiä Kalustetukun kalusteiden laatuun ja valikoiman monipuolisuuteen. Kalustevalikoiman ansiosta lopputulos on juuri sellainen kuin perhe suunnitteluvaiheessa sen halusikin olevan.

– Kalusteet ovat käytännölliset. Aamiaiskaappi on todella hyvä, vetolaatikoissa on piilolaatikot lisätilan tuomiseksi ja roska-astiaa on nostettu hieman ylöspäin, jotta esimerkiksi perunoiden kuoriminen on helpompaa, Jenna luettelee.

– Saimme Kalustetukusta koko taloon sellaiset kalusteet kuin toivoimme. Kun näin keittiön ensimmäisen kerran valmiina, ajattelin tehneeni oikean valinnan. Hyvät, ihanat, täydelliset kalusteet, Jenna päättää.

Lue koko asiakaskokemus 


Miksi Charmia?

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

Asiakkaistamme 95% suosittelee

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse. 
Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.