Kylpyhuonekuvasto

Inspiraatiota kylpyhuoneseen

Kylpyhuonekuvasto

Etsitkö laatua ja tyyliä kylpyhuoneeseen? Tutustu monipuolisiin vaihtoehtoihin ja suunnittele unelmiesi kylpyhuone.

Nappaa kylpyhuoneen parhaat sisustusideat

Kylpyhuone-kuvastomme löydät vinkit kylpyhuoneen sisustamiseen ja remontointiin. Tutustu tyylikkäisiin kylpytiloihin ja ideoi unelmiesi kylpyhuone!

Laajan mallivalikoiman, paikallisten varastojen ja asennuspalvelun ansiosta Charmia palvelee niin peruskylpyhuonekalusteen ostajaa kuin mittatilauskalusteen hankkijaa. Ehdoton vahvuutemme on puusepänverstaamme Loimaalla. Siellä valmistuvat tarpeen vaatiessa täysin yksilölliset kalusteet.

Charmian jokaisesta myymälästä löytyy suoraan varastosta komponentteja, joista kylpyhuonekalusteryhmä rakennetaan. Koska tavara tulee suoraan suomalaisilta yhteistyökumppaneiltamme, voidaan kylpyhuone räätälöidä ja toimittaa asiakkaan toivomalla tavalla.

Charmiaan Sinun kannattaa tulla, kun kylpyhuoneesi kaipaa uudistamista tai olet rakentamassa kokonaan uutta. Mittavista valikoimistamme löydät paljon valmiita kylpyhuonekokonaisuuksia kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Yhdessä voimme räätälöidä myös juuri Sinun makuusi sopivan ratkaisun, kalusteet, altaat, valaisimet ja muut lisävarusteet mukaan lukien.

Lataa ideakuvasto ja inspiroidu Charmian kylpyhuonekuvastosta.

 

Täytä tietosi niin voit ladata kylpyhuonekuvaston
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.