Beige keittiö

Beige haastaa perinteisen mustan.

Keittiön beigen väriset mattaovet ja luonnollinen hiekkaväritys ihastuttaa

 
Mattapintainen Fino-ovi kutsuu tunnustelemaan oven pintaa. Voimakkaasta mattamaisuudesta johtuen oven pinta näyttää samettisen pehmeältä. Keittiössä käytetty kaapin oven väri on nimeltää Feel, hiekka. Hahlen ovimallistosta löytyy muitakin värejä, kuten musta, harmaa ja valkoinen.

Rohkeita valintoja keittiöön

Usein keittiön laatikostoissa laatikkojaossa ylin laatikko on korkeudeltaan matalin ja alimmat laatikot korkeampia. Tässä keittiössä laatikkojako oli kuitenkin toteutettu niin, että kaksi ensimmäistä laatikkoa olivat kumpikin 35 cm korkeita. 
 
BORA Pure -liesitason vähäeleinen muotoilu soveltuu moneen keittiöön. Liesituulettimeen integroitu alaspäin vetävä liesituuletin mahdollistaa lieden sijoittamisen esimerkiksi keittiösaarekkeeseen. Kompakti tuuletin mahtuu pieneenkin keittiöön ja vapauttaa aivan uudenlaista tilaa keittiöissä. Uudessa Pure-mallissa käytettävyys on viritetty huippuunsa. Sitä on vaivaton ohjata, siinä on hiljainen äänimaailma ja sen puhdistaminen on helppoa.  
 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi keittiö!

 

Suunnitteluajan voit varata täältä

Keittiössä käytetyt materiaalit
Kaapinovet: Fino Feel hiekka, matta. Tutustu mallistoon >>
Tasomateriaali: Dekton New Aura 15, marmoria jäljittelevä keittiötaso. Tutustu mallistoon >>

              

Lue asiakaskokemus ja inspiroiduSe palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.