Harmaa keittiö

Harmaa keittiö vie jalansijaa perinteisiltä keittiövärityksiltä

Harmaiden kaapinovien avulla saat luotua keittiöösi pehmeämmän ilmeen pelkän valkoisen tai mustan sijasta. Modernissa keittiössä harmaata voi yhdistellä mustien tai valkoisten kaapinovien kanssa tai teettää pelkkä välitila harmaalla.

Harmaan eri sävyt 

Harmaata voi käyttää eri sävyissä esimerkiksi tasoilla ja kaapinovissa. Vaaleanharmaata yhdistettynä tummempiin sävyihin tekee keittiöstäsi erittäin tyylikkään ja trendikkään. Voit leikitellä pintojen matta- ja kiiltoisuudella sekä vetimien erilaisilla muodoilla.

Toteuta unelmiesi keittiö Kalustetukun avulla – varaa aika keittiösuunnitteluun!

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

 

Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.