Harmaa keittiö

Harmaa keittiö vie jalansijaa perinteisiltä keittiövärityksiltä

Harmaiden kaapinovien avulla saat luotua keittiöösi pehmeämmän ilmeen pelkän valkoisen tai mustan sijasta. Modernissa keittiössä harmaata voi yhdistellä mustien tai valkoisten kaapinovien kanssa tai teettää pelkkä välitila harmaalla.

Harmaan eri sävyt 

Harmaata voi käyttää eri sävyissä esimerkiksi tasoilla ja kaapinovissa. Vaaleanharmaata yhdistettynä tummempiin sävyihin tekee keittiöstäsi erittäin tyylikkään ja trendikkään. Voit leikitellä pintojen matta- ja kiiltoisuudella sekä vetimien erilaisilla muodoilla.

Vaalean harmaa keittiö on kaunis ja harmoninen vaihtoehto monenlaisiin keittiöratkaisuihin. Harmaat keittiöt eivät ole lainkaan tylsiä tai tunkkaisia vaan eri harmaan sävyt tuovat tilaan modernin tuulahduksen. 

Tumman harmaa antaa keittiöllesi syvän ja kotoisan tunnelman. Jos täysin musta keittiö ei ole sinun mieleesi, mutta haluaisit kuitenkin tummia sävyjä, erinomainen vaihtoehto siihen on tumman harmaa! Tumman harmaat keittiöt ovat ihastuttavia ja ajattomia – viihdyt varmasti uudessa harmaassa keittiössäsi tulevat vuosikymmenet.

Täydelliset vaihtoehdot harmaan keittiön toteutukseen

Maalattujen kaapinovien valikoimasta löydät esimerkiksi kolmea eri sävyvaihtoehtoa harmaalle. Mikrolaminaattiovista mattapintainen Feel harmaa on edullinen ja erittäin kestävä valinta paljon keittiössä puuhaavalle. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin!

Keittiötasojen valikoimasta löydät useita eri harmaan sävyjä joko yksivärisenä tai kuviollisena. Harmaa laminaattitaso on yhtä kestävä kuin massiivipuutaso, mutta huomattavasti edullisempi. Kivitasot sekä kvartsitasot ovat luonnollisia materiaaleja arvostavalle, ja kivenharmaa on oiva valinta keittiön tasomateriaaliksi. Katso lisää erilaisia tasovaihtoehtoja ja löydä juuri sinun keittiöösi sopiva!

Toteuta unelmiesi harmaa keittiö Charmian avulla – varaa aika keittiösuunnitteluun!

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

 

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.