Mustan mukaan

Saarekekeittiö on tämän hetken valinta

Mustanpuhuvassa mallikeittiössämme tila on hyödynnetty ajanmukaisella ratkaisulla asentamalla keittiön keskiöön toimiva keittiösaareke. Saarekekeittiön avulla keittiöön saadaan lisää laskutilaa ja sen toiminnallinen tarkoitus muuttuu kokkauksesta enemmän yhdessäolon suuntaan.

Liesi on sijoitettu huoneen keskelle saarekkeeseen, jonka yhteydessä on myös ruokailutaso. Kätevä tasosta ylösnouseva liesituuletin on erinomainen ratkaisu saarekeliedelle. Näin lieden yläpuolinen tila jää avonaiseksi ja silloin kun ruokaa ei laiteta, saa liesituulettimen kokonaan piiloon tason sisään. Liikuteltava aputaso on monen pienemmän keittiön pelastaja ja suuremmankin keittiön oiva apuri.

Modernissa keittiössä käytetään rohkeasti tummempiakin sävyjä

Tummanharmaan, mustan sekä valkoisen yhdistelmä on selkeä ja huokuu modernia tunnelmaa. Ovissa ja rungoissa käytetty puukuosi tuo ilmeeseen eloisuutta ja pehmentää tumman sekä valkoisen kontrastia. Teräksen väriset kodinkoneet sulautuvat täydellisesti tummansävyisiin kaapistoihin ja leveät vetimet viimeistelevät arvokkaan ilmeen.

Unelmoitko tummasta keittiöstä?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi keittiö!

 

Suunnitteluajan voit varata täältäMiksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.