Charmia<br>Lahti

Charmia
Lahti

Charmia Lahti

Osoite

Teräkatu 3, 15100 Lahti

Aukioloajat

Ma – Pe 9-17
La suljettu

Noutovarasto
Hiojankatu 4,
15520 Lahti
arkisin 8-16

Puhelin

03 874 960
03 874 560 (noutovarasto)

Sähköposti

lahti@charmia.fi

Henkilöiden sähköpostit

etunimi.sukunimi@charmia.fi

Varaa maksuton suunnitteluaika
 
 
Yhteydenottopyyntöni koskee (voit valita myös useita):
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
Tietosuojaseloste

 

Lahdessa sinua palvelevat

Charmia-myymälämme tarjoaa vastauksen jokaiseen keittiötarpeeseesi. Ammattitaitoiset suunnittelijat esittelevät sinulle alan viimeisimmät innovaatiot ja trendit.
Tule myymäläämme tekemään maksuton keittiö- tai kylpyhuonesuunnitelma ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi kotia.

Tervetuloa Lahden Charmiaan!

Kati Sani
Kati Sani
Suunnittelu ja myynti
044 521 0067
etunimi.sukunimi@charmia.fi
Lue lisää Katista

Tia Anttolainen
Tia Anttolainen
Suunnittelu ja myynti
044 760 3144
etunimi.sukunimi@charmia.fi
Lue lisää Tiasta

Juuso Vaari
Juuso Vaari
Suunnittelu ja myynti
040-162 0314
etunimi.sukunimi@charmia.fi
Lue lisää Juusosta

Kati Sani

Kati Sani
Suunnittelu ja myynti
044 521 0067
etunimi.sukunimi@charmia.fi

Kati hyppäsi jakkaran toiselta puolelta eli asiakkaan paikalta suunnittelijaksi pari vuotta sitten. Loikka oli luonteva, sillä Katin aikaisemmassa työssä rakennusliikkeessä rempat ja keittiöt tulivat tutuiksi.

Kati tykkää rennon letkeästä menosta, ja hänen seurassa on helppo rentoutua ja rupatella ideoista. Hän nauttii keittiösuunnittelusta, varsinkin erilaisista ihmisistä ja kohtaamisista. Asiakaspalvelu on helppoa, kun koko tiimi on tukena: työkaverit ovat äärimmäisen ihania ja varaston väki tukee myyjiä tekemällä isoimman ja raskaimman työn. Niinpä Kati leipoo kiitokseksi kultaakin kalliimmalle varastoporukalle milloin mitäkin herkkuja.

Hyvä tietää: Katin juuret ovat Pohjois-Karjalassa ja karjalaisuus kuuluu hänessä puheliaisuutena ja joskus pintaan pulppuavana murteena. Lomalla hän suuntaa perheensä kanssa pohjoiseen: maisemanvaihdos kotiseudun vaaramaisemiin tai Lapin tuntureille maastopyöräilemään saa työorientoituneen Katin irtautumaan hetkeksi töistä.

Katin vinkit keittiösuunnitteluun: ”Helpottaa, jos asiakkaalla on edes pieni haju mitä hän haluaa ja osaa kertoa mikä vanhassa keittiössä ei toimi tai mitä toivoisi uuteen saavansa.”Ota yhteyttä myymälään

Tia Anttolainen

Tia Anttolainen
Suunnittelu ja myynti
044 760 3144
etunimi.sukunimi@charmia.fi

”Se, kun saa kuningasajatuksen ja ratkaisee asiakkaan ongelman tuosta noin vaan.” Tämä on 14 vuotta keittiösuunnittelua tehneen Tian mielestä työssä edelleen parasta. Lisäksi luovuus on ehdoton työn suola.

Hyvä tietää: Tia mainitsee harrastavansa kaikenlaista nikkarointia ja laittoa – vanhassa puutalossa se nimittäin tulee harrastukseksi halusi tai ei. Lisäksi hän sisustaa, laittaa puutarhaa ja lenkkeilee koiran kanssa.

Tian vinkit keittiösuunnitteluun: ”Trendejä tulee ja menee, joten materiaalit kannattaa valita oman maun mukaan, aina ei tarvitse olla trendien aallonharjalla. Oma pää kannattaa siis pitää ja kuunnella ammattilaisen vinkkejä.”Ota yhteyttä myymälään

Juuso Vaari

Juuso Vaari
Suunnittelu ja myynti
040-162 0314
etunimi.sukunimi@charmia.fi

Juuso tuntee myymälän kuin omat taskunsa: hän on viihtynyt siellä teinistä asti ja kokemusta on kertynyt kaikesta mahdollisesta. Nykyinen myymäläpäällikkö on ehtinyt 10 vuoden aikana tehdä töitä varastossa ja asennushommissa ennen kuin keittiösuunnittelu ja myyntityö kutsuivat.

Erilaiset tekniset jutut kiehtovat Juusoa, hän tykkää pyöritellä ja punnita eri mekanismeja. Juusoa kannattaakin nykäistä hihasta, jos jokin mekanismi mietityttää. Tuotepuolen vaihtelevuus ja erilaiset asiakkaat ovat työssä parasta. Lisämaustetta työhön tuovat isot ja laajat projektit ja niiden hallinnointi. Näitä Juuso tekisi mielellään enemmän!

Hyvä tietää: Vapaa-ajalla Juuso kiipeilee pitkin seiniä: uusi harrastus bouldering on vienyt mukanaan. Kesäisin hän puttailee viheriöllä.Ota yhteyttä myymälään

Lahden palvelut

Suunnitteluaika

Suunnitteluaika

Tervetuloa tapaamaan paikallinen keittiöasiantuntijasi. Saat runsaasti ideoita ja hyödyllistä tietoa keittiön uusimista varten. Tapaaminen asiantuntijamme kanssa on maksuton.

Mittaus

Mittaus

Autamme sinua mittaamaan keittiötilasi. Saat meiltä selkeän ohjeistuksen, miten keittiötilat mitataan. Tarvittaessa mittaamme keittiön puolestasi.

Asennus

Asennus

Voit tilata asennuspalvelun useimmista myymälöistämme. Jos paikallisella myymälällä ei ole tarjota asennuspalvelua, henkilökunta auttaa sinua löytämään kokeneen asentajan alueeltasi.

Rahoitus

Rahoitus

Saat kauttamme valmiiksi neuvotellun ja joustavan rahoituksen kaiken kokoisten hankintojen tekemiseen. Kysy lisää lähimmästä Charmia-myymälästäsi.

Charmia Lahti kumppanit

 

Lahden uutiset

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.