Avoin työpaikka: Myymäläpäällikkö, Charmia Turku

Jaa

Etsimme myymäläpäällikköä Turkuun

Charmia Turku on ketjumme lippulaivamyymälä, joka sijaitsee Turun Ravattulassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Haemme nyt lippulaivallemme vetäjää, joka ottaa vastuulleen koko Turun yksikön toiminnan. 

Toimipisteessämme sijaitsevat niin Charmia Turun myymälä, että Charmia Turun noutovarasto, joka palvelee oman myymälän lisäksi Charmia Salon asiakkaat. 

Tuleva myymäläpäällikkömme on tulosvastuullinen ja vastaa työssään koko yksikön toiminnasta ja sen henkilöstöstä. Myymäläpäällikkö pääsee mukaan osaksi kehityksen kärkeä, kehittämään Charmia brändiä ja toimimaan johdon tukena.

Odotamme sinulta:

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat yrittäjähenkinen ja omatoiminen tapa työskennellä, kiinnostus kalustealaan sekä myönteinen ja työtä pelkäämätön asennoituminen tekemiseen. 

Olet tuloshakuinen ja eteenpäin luotaava hahmo. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle itsestäänselvyys. Olet esihenkilönä kannustava, ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Erilaisten mittareiden teko ja seuranta työsi helpottamiseksi ovat sinulle luontevaa, ja omaat hyvät ja nykyaikaiset johtamistavat.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kaupan alalta, esihenkilötehtävistä sekä myymäläpäällikkönä toimimisesta. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi tehtävässä, mutta perehdytämme henkilön tehtävään, järjestelmiin sekä tuotteisiin.

Tarjoamme sinulle:

Myymäläpäällikkönä saat vastuullisen ja kiinnostavan työn suomalaisessa perheyhtiössä. Saat käyttöösi Charmia brändin, tuotteet sekä kaikki tarvittavat työvälineet työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi saat käyttöösi puhelinedun.

Yritys:

Charmia on tunnettu kotimaisista Charmia-keittiöistään sekä harjaantunut kalustevalmistaja ja suoraselkäinen suomalainen perheyritys. Charmia myymälät palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen nykyisin lähes 100 työntekijää. Charmia tehdas sijaitsee Loimaalla.

Toimimme aina paikallisesti lähellä asiakkaita, ja valttimme on paikalliset varastot. Charmia Turku on ketjun toisiksi vanhin myymälä, ja olemme toimineet Turun seudulla jo vuodesta 1995. Nykyisissä tiloissamme Ravattulassa olemme olleet vuodesta 2005.

Hae paikkaa heti!

Mikäli kiinnostuit avoinna olevasta tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.12.2022 mennessä rekry(at)charmia.fi. 
Kyselyt: Toimitusjohtaja Pertti Lehtinen, p. 0400-822 891 tai pertti.lehtinen(at)charmia.fi

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.