Siemens Cashback- kampanja 1.4.–30.6.2024:
Osta neljä Siemens studioLine tuotetta ja saat rahaa takaisin

18.03.2024

Jaa

Siemens studioLine on valikoima kodinkoneita sinulle, joka arvostat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua. Kun valitset studioLine-kodinkoneet, eri tuoteryhmien kodinkoneet sopivat muotoilultaan täydellisesti yhteen muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Jo ruoanvalmistus innovatiivisilla Siemens-kodinkoneilla on nautinto.

Juuri nyt voit saada jopa 600 € takaisin, kun ostat vähintään 4 valinnaista* Siemens studioLine -tuotetta. Rekisteröi itsesi ja tuotteesi My Siemens -palvelussa osallistuaksesi kampanjaan ja saadaksesi palautuksen.

  • 600 € takaisin, kun ostat studioLine induktioAir-liesitasotuulettimen + vähintään 3 valinnaista studioLine-tuotetta.
  • 400 € takaisin, kun ostat vähintään 4 valinnaista tuotetta.

Näin osallistut kampanjaan

1. Osta keittiö

Kampanja on voimassa kun ostat neljä valitsemaasi Siemens studioLine kodinkonetta samalla tilauksella aikavälillä 1.4.–30.6.2024, lue lisää Siemensin kotisivuilta. Tuotteen toimitus ja rekisteröinti tulee tapahtua 30.9.2024 mennessä

2.Rekisteröidy My Siemens-palveluun

Rekisteröi itsesi ja kodinkoneesi My Siemens -palveluun osallistuaksesi kampanjaan ja saadaksesi 150 päivän palautusoikeuden. My Siemens on ilmainen asiakasklubi. Kaikki mikä liittyy Siemens- kodinkoneisiisi kerätään My Siemensiin, esimerkiksi käyttö- ja huolto-ohjeet, lisävarusteet – kaikki tiedot yhdessä paikassa.

3.Cashback-hakemus

Rekisteröi ostoksesi ja anna tarvittavat tiedot rahan palautusta varten

  • tilinumero (IBANmuodossa, alkaa FI... yhteensä 18 merkkiä)
  • pankin tunniste (BICkoodi, esim. NDEAFIHH). Ota huomioon – tarvitset sähköisen kuittikopion tai kauppasopimuksen, jossa tulee näkyä ostopaikka, tuotenumero ja päivämäärä. Jos tuotekoodia ei näy kuitissa, liitä mukaan myös toinen dokumentti, johon tuotekoodi on määritetty (esim. tilausvahvistus tai lähetysluettelo)

4.Saat rahaa takaisin, palautettava määrä on jopa 600 €

Saat jopa 600 € takaisin, jotka voit käyttää uuteen keittiöösi! Palautus maksetaan ilmoitetulle tilille yhden kuukauden sisällä rekisteröinnistä.

Lue lisää kampanjasta

Cashbackin suuruus

Tuotteet Tuotteet Palautus
4 studioLine-tuotetta 400 €
4 studioLine-tuotetta, joista 1 on keittotasotuuletin 600 €

 

Tuotteet & cashback

Kampanja koskee kaikkia studioLine kodinkoneita, lukuunottamatta lisävarusteita tai varustelaatikoita. Kampanjaan kuuluu inductionAir Plus mallit: EX877NX68E, EX807NX68E, ED777FQ25E, ED877FQ25E, ED877HQ26E, ED807HQ26E, ED777HQ26E ja ED677HQ26E.

Kampanjatuotteissa mukana ovat myös seuraavat tuotteet: EH63KBEB5E keittotaso KI86NNSE0 ja KI86NVSE0 integroitavat jääkaappipakastimet.

 

Siemens inductionAir Plus – induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin

Miltä keittiösi näyttäisi, jos sinun ei tarvitsisi asentaa liesituuletinta? Siemens inductionAir Plus yhdistää kahden tuotteen parhaat puolet: ylivoimainen flexInductionkeittotaso ja tehokas liesituuletin. Tämän yhdistelmän ansiosta saat enemmän valinnanvaraa luoda unelmiesi keittiön. Siemens inductionAir Plus sopii kaikkiin keittiöihin ja erilaisiin asennusvaihtoehtoihin. Voit asentaa sen keittiösaarekkeeseen, ikkunan eteen tai keittiöön, jossa katto on poikkeuksellisen korkea tai vino.

 

Kauneutta päivittäiseen elämään

Uusi iQ700-uuni ei ole vain älykäs. Se on ainutlaatuinen design-tuote. Kaikki reunat, muodot ja mitat on sovitettu toisiinsa täydellisesti, jotta päivittäisestä elämästäsi tulisi kerralla helpompaa ja kauniimpaa. Uusi iQ700-uuni on tehty sekä imartelemaan makuasi, miellyttämään silmiäsi että herättämään kaikki aistisi.

Tutustu uuden iQ700-uunin älykkäisiin ominaisuuksiin. Ja vie ruoanlaittotaitosi seuraavalle tasolle. Ruskista ruoka makusi mukaan. Tarkista ruoan tila puhelimella. Nauttien samaan aikaan illasta ystävien kanssa. Älyuuni tarkistaa ruokasi täydellisen tuloksen saavuttamiseksi.

 

Haasta studioLine 150 päivää

Haluamme, että olet tyytyväinen hankintaasi ja teemme ainutlaatuisen tarjouksen, jonka ansiosta voit testata studioLine-kodinkonetta. Saat 150 päivän palautusoikeuden. Sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröidä itsesi ja studioLine-kodinkoneesi My Siemens -ohjelmaan ja hakea palautusta 150 päivän kuluessa ostopäivästä.

My Siemens on ilmainen asiakasklubi. Kaikki mikä liittyy Siemens-kodinkoneisiisi kerätään My Siemensiin, esimerkiksi käyttö- ja huolto-ohjeet, lisävarusteet – kaikki tiedot yhdessä paikassa.

 

Kiinnostuitko edusta ja onko keittiön uusiminen ajankohtaista?

Tilaa suunnitteluaika helposti myymäläämme. Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin eikä sido sinua mihinkään.

Varaa suunnitteluaika

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.