Avoin työpaikka: Myyjä / keittiösuunnittelija, Charmia Jyväskylä

Jaa

 

Etsimme syksylle lisävahvistusta Charmia Jyväskylän myymälään – oletko se sinä?

Olemme Jyväskylässä paikallisesti toimiva kotimainen perheyritys, ja omaamme pitkän historian kodin kiintokalusteiden myynnissä. Meillä olisi nyt huipputyypille paikka auki Jyväskylän myymälän myyntitiimissä syksylle!

Myyjien päivät kuluvat pääasiassa asiakastapaamisissa myymälässä. Lisäksi työpäivään kuuluu asiakaskäyntejä sekä tarjousten ja tilausten käsittelyä. Käytössämme ovat nykyaikaiset järjestelmät sekä työvälineet, ja koulutamme valitun tehtävään.

Jos omaat positiivisen asenteen ja ammattimaiset asiakaspalvelutaidot, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle:

  • Menestysreseptin ainesosat: myymälän loistavan sijainnin sekä asiakasvirran, laadukkaan tuotteen, tunnetun brändin sekä perehdytyksen tehtävään sekä tuotteisiin
  • Kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit
  • Kiinnostavan provisiomallin ja ansaintamahdollisuudet

Odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta sekä oikeaa asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Visuaalista silmää sisustamisessa
  • Itsenäistä, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja – hyvä, asiakaslähtöinen palvelu on sinulle itsestäänselvyys

 

Palkkaus perustuu pohjapalkkaan sekä provisioon. Jos keittiöiden suunnittelu ja myynti on sinun juttusi, hae paikkaa heti!

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Voimme edetä rekrytointiprosessissa jo kesän aikana sopivien hakijoiden kanssa, joten hakemus kannattaa tehdä jo nyt!

 

Kyselyt: Juuso Markkanen p. 050 355 0007

Hakemukset: juuso.markkanen@charmia.fi

 

Charmia on kotimainen perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Runkokomponenttimme valmistetaan omassa Charmia tehtaassa Loimaalla, ja myymälämme palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen noin 100 työntekijää.