26.03.2024

Jaa

Santun perheen unelmana oli täysin vetimetön ja piiloon integroitava keittiö. Kuulostaa simppeliltä? Sitä se ei ole. Charmia kuitenkin otti koppia asiasta ja mahdollisti projektin jouhevan etenemisen.

Santtu löysi Charmian yhteistyökumppaninsa kautta. “Sanoivat, että Charmian kautta saamme haluamamme paketin. Koska asia osoittautui olevan kehutunlaisesti, ei ollut tarvetta hakea vastauksia muualta”, perustelee Santtu päätöstään.

Perheellä oli sisustusarkkitehdin valmiit kuvat ja suunnitelmat, jotka ohjasivat projektia. Haaste oli se, että saadakseen suunnitelma eloon, tarvittiin mekanismeja ja erikoisuuksia, joita Suomessa ei oltu käytetty vielä laajalti. Koska tuotteita oli tilattava ulkomailta, hereillä oli oltava. Myös keittiön vetimettömyys aiheutti sen, etteivät lainkaan kaikki ovimallit istuneet suunnitelmaan. Vaadittiin suunnittelijan ammattitaitoa keksiä ratkaisu pulmaan. “Charmian Janet Ojala otti koppia asiasta. Hän käytti paljon aikaa ratkaisujen keksimiseen, eikä jättänyt asioita puolitiehen”, kiittelee Santtu.

Kaappien kätköt

“Janetin apua tarvittiin myös siinä, mitä keittiön ovien sisälle tarvitaan”, Santtu kertoo. Erityisen tyytyväinen perhe on moottoroituihin aukaisijoihin, jotka avaavat kaapin kevyesti jalalla painamalla. “Jos olisimme tienneet, kuinka käteviä ne ovat arjessa, olisimme valinneet niitä enemmänkin. Ne ovat osoittautuneet arjen helpottajiksi.”

Perhe on tyytyväinen myös Charmian tarjoamiin ideoihin vaatehuoneen ratkaisuihin. “Vaatehuoneessa on paljon erilaisia mekanismeja vaatteiden säilytykseen. Osa niistä on uusia ideoita, jotka eivät ole tulleet aiemmin vastaan. Eräs hieno yksityiskohta on lasiset sivut ovissa. Se on moderni ja hauska juttu. Pitää pölyt poissa”, Santtu sanoo.

“Meni paremmin, kuin osasimme toivoa”

Projekti Charmian kanssa vastasi perheen ennakko-odotuksia. “Lopputulos oli hyvin lähelle sitä, mitä ajattelimme ja kokonaisuus on toimiva. Olen pirun tyytyväinen. Ensimmäinen fiilis oli, että wau tämä meni paremmin kuin osasimme toivoa”, kiittelee useita projekteja nähnyt Santtu.

“Pystyn hyvin sanomaan näin, sillä minulla on vertailupohjaa, kun olen ollut alalla töissä yli 10 vuotta”, hän lisää. “Tässä oli kyseessä vielä erityisen haastava kohde sen etäisyyden takia: mitoitukset piti hoitaa itse ja se oli riski meidän kannaltamme. Janetin kanssa sai kuitenkin sovittua asiat ja luovittua kaiken läpi. Myyjän tai suunnittelijan työssä on erityisen tärkeää, että vastaa puhelimeen ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet, joustaa aikataulujen kanssa. Myös kommunikointi on avainasemassa, sillä kalustetoimituksissa voi luonnollisesti voi sattua viiveitä. Jos joku alihankkija ei Charmian päässä toiminut ajallaan, Janet kommunikoi siitä aktiivisesti.”

Mikä tekee tästä kodista erityisen…

  • Koko keittiön saa piiloon. Reunassa nipussa olevat kapeat ovet saadaan aukaistua ja vedettyä keittiön eteen.
  • Alhaalle sijoitetut laatikot ja kaksi astianpesukonetta helpottavat lapsiperheen arkea.
  • Keittiössä on yhdistetty monta eri materiaalia. Dekton-taso on kiveäkin kovempi, se kestää vahingoittumana kuuman ja kylmän.
  • Upea viinikellari on rakennettu massiivipuusta, mikä tekee siitä näyttävän. Erityisen vaikuttava yksityiskohta on puinen viiniteline.
  • Saarni-viilu on käsitelty mustaksi. Sama materiaali kulkee kaikissa huoneissa. Yhteistyössä rakennettu! Perhe on tuonut kotiin omia ideoitaan ja näkemyksiään, joiden toteuttamisessa Charmia on auttanut. Esimerkiksi päämakuuhuoneen kylpyhuoneen vaikuttava välitila, joka on aitoa jäkälää.

 

Inspiroiduitko uuden suunnitteluun?

Autamme sinua mielellämme unelmien toteutuksessa – tilaa keittiösuunnittelu myymäläämme!

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.