Ideakuvasto

Inspiraatiota kotiin

Ideakuvasto

Etsitkö laatua ja tyyliä kotiin? Tutustu monipuolisiin vaihtoehtoihin ja suunnittele unelmiesi keittiö.


Nappaa parhaat ideat kotiisi

Ideakuvastostamme löydät vinkit keittiön sisustukseen ja remontointiin. Tutustu tyylikkäisiin keittiöihin ja ideoi unelmiesi keittiö!

Laajan mallivalikoiman, palvelualttiiden asiantuntijoiden ja paikallisten varastojen ansiosta Charmia palvelee niin peruskeittiön ostajaa kuin mittatilauskeittiönkin hankkijaa. Charmian jokaisesta myymälästä löytyy suoraan varastosta komponentteja, joista keittiö rakennetaan. Koska tavara tulee suoraan suomalaisilta yhteistyökumppaneiltamme, voidaan keittiö räätälöidä ja toimittaa asiakkaan toivomalla tavalla.

Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme osaa työnsä. Ehdoton vahvuutemme on puusepänverstaamme Loimaalla. Siellä valmistuvat tarpeen vaatiessa täysin yksilölliset kalusteet.

Charmian paikallisiin myymälöihin Sinun kannattaa tulla, kun keittiösi kaipaa uudistamista tai olet rakentamassa kokonaan uutta. Mittavista valikoimistamme löydät paljon valmiita keittiökokonaisuuksia kaiken kokoisiin keittiöihin. Yhdessä voimme räätälöidä myös juuri Sinun makuusi sopivan ratkaisun, kalusteet, altaat, rungot, valaisimet ja muut lisävarusteet mukaan lukien. 

Lataa ideakuvasto ja tutustu mallistoon tarkemmin.

Täytä tietosi niin voit ladata ideakuvaston
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.