Täydellisyys pienessä tilassa – unelmien varustehuone

07.06.2024

Jaa

Täydellisyys pienessä tilassa – unelmien varustehuone

Tiiu Pirét on suunnitellut kolme keittiötä yhteistyössä Charmian kanssa. Nyt oli aika laittaa hevostallin varustehuone kuntoon!

Odotukset varustehuoneen kalusteratkaisuille olivat korkealla, sillä tila oli pieni ja sen käyttöä piti maksimoida. "Visuaalisuus on minulle tärkeää, joten halusin tallin pysyvän siistinä, vaikka siellä on paljon tarvikkeita ja rompetta”, hän kertoo. Tavoitteena oli luoda tila, joka olisi sekä käytännöllinen että mahdollisimman kaunis, säilyttäen yhtenäisen sävymaailman ihmisten ja hevosten tilojen välillä.”

Kokeneena sisustajana Tiiu suunnitteli varustehuoneen itse, hyödyntäen Charmian yhteyshenkilön taitoa nivoa tuotteet suunnitelmaan. Valikoimasta löytyikin juuri oikeanlaiset mustat peiliovet ja messinkiset vetimet. “Halusin tallin puolelle suunnitellun mustan ja messingin väripaletin jatkuvan myös varustehuoneeseen ja sain juuri sen mitä toivoin”, hän sanoo tyytyväisenä.

Mietityt yksityiskohdat

"Hyvä suunnittelu ja toimivat kalusteet tekevät hevostallin arjesta huomattavasti helpompaa”, Tiiu miettii. Senpä takia hän käytti aikaa miettiessään, millä kalusteratkaisuilla varustehuoneesta tulee toimiva. “Optimaalisen tilankäytön takia halusin ehdottomasti pariovet.”

Ovien sisäpuoli kätkee sisälleen pienen, mutta hyvin tärkeän yksityiskohdan. “Tarvitsin vaatetangon, joka on 70 cm leveä, jotta satulahuovat mahtuisivat roikkumaan suorina. Eli jo suunnitteluvaiheessa mietin, mitä tulen kaappiin laittamaan ja valitsin kaapin rungon mitat niin, että sain kaikille varusteille omat paikkansa”, hän selittää.

Mutkaton prosessi

“Kaikki meni niin näppärästi”, Tiiu sanoo. “Ensin lähetin mailitse vision siitä, millaisen kaapin halusin. Toimitin myös mitat ja kuvan tilasta. Asiantuntijan avulla sain juuri visiooni sopivan toteutuksen!”

Tiiu kävi myös myymälässä fiilistelemässä. "Paikan päällä valitsin vetimet ja näin samalla kaapinovet livenä.” Tiiu ei tarvinnut asennusta, sillä hän oli valjastanut miehensä ja isänsä hommaan. Helpottaakseen urakkaa, hän tilasi rungot valmiiksi kasattuina. “Se teki asennuksesta todella helppoa ja homma hoitui hetkessä.”

Vaikka koko prosessi sujui mutkattomasti, yhden kommervenkin Tiiu muistaa. "Isäni ja mieheni eivät huomanneet, että kaapiston mukana tuli muovisokkeli, joten he itse taiteilivat alasokkelin mustasta peitelevystä", hän naurahtaa. “No, onpahan ainakin hieno lopputulos!”

Tiiu on on enemmän kuin tyytyväinen tilaan. "Varustehuone on rauhoittava ja siisti. En olisi uskonut, että pienestä tilasta voisi saada näin toimivan ja kauniin kokonaisuuden. Olen todella iloinen", hän summaa. “Tämä projekti osoittaa, että hyvällä suunnittelulla ja laadukkailla tuotteilla pieneenkin tilaan voi saada aikaan täydellisen ratkaisun, joka yhdistää käytännöllisyyden ja kauneuden.

Charmialta säilytysratkaisut tarpeeseen kuin tarpeeseen!

Charmia kalusti Tiiulle säilytysjärjestelmän hevostalliin. Mitä sinä tarvitset? Tarvitsetko tilaa lasten leluille, harrastusvälineille tai vaikkapa koirien talvitakeille? Kaipaatko järjestystä autotalliin, jossa ruohonleikkurit ja työkalut käyvät ikuista keskinäistä kamppailuaan?

Kun kodin kaapit pullistelevat ja eteisen kenkärivistöt muistuttavat enemmänkin monimutkaista jalkapallotaktiikkaa, on aika kääntyä puoleemme! Charmia on säilytysratkaisujen supertähti ja muuttaa sekasorron säntilliseksi järjestykseksi, monipuolisten ratkaisujensa avulla. Motto on yksinkertainen: jokaiselle asialle löytyy paikkansa.

Löydä täydellinen säilytysjärjestelmä

 

 

Inspiroiduitko uuden suunnitteluun?

Tilaa suunnitteluaika helposti myymäläämme. Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika suunnittelijalle

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.