Avoin työpaikka: Myyjä, Charmia Jyväskylä

12.09.2022

Jaa

Töihin meille?

Charmia on tunnettu kotimainen perheyritys, joka myy ja valmistaa kotimaisia Charmia -keittiöitä 13 paikkakunnalla Suomessa. Meidät tunnetaan luotettavana toimijana yritysten keskuudessa ja kuluttajapuolella hyvästä palvelusta sekä hinta-laatusuhteesta. 

Etsimme myyjää!

Haemme työporukkaamme positiivista ja iloista myyjää. Asiakkaiden kommentit hyvästä palvelusta ja helposti lähestyttävästä myymälästä halutaan säilyttää jatkossakin.

Hyvän markkinoinnin ja laadukkaan asiakaspalvelun takaamana asiakkaamme ovat löytäneet hienosti myymäläämme, joten myyjien päivät kuluvat pääasiassa asiakastapaamisilla myymälässämme. Lisäksi myyjien työpäivään kuuluu asiakaskäynnit sekä tarjousten ja tilausten käsittely. 

Oletko etsimämme henkilö?

Jos sinulla on hyvä asenne, sopivasti myyjän luonnetta sekä halua kuunnella ja palvella asiakasta, niin juuri sinä voit olla hyvä myyjä meille. Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta. Tässä hakuprosessissa asenne ja tahto ratkaisee! Palkkaus perustuu takuupalkkaan + provisioon, joten sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä huipputuloksiin! 

Laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

Yhteydenotot ja hakemukset: 
Matti Kokkonen 
p.044-5339337 
matti.kokkonen@charmia.fi

Charmia on kotimainen perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Runkokomponenttimme valmistetaan omassa Charmia tehtaassa Loimaalla, ja myymälämme palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen yli 90 työntekijää.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.