Näin syntyy laadukas keittiö 2019 – uudistuksia luvassa

09.06.2019

Jaa

Laadukas keittiö on monen tekijän summa. Se syntyy niin luovasta suunnittelusta, tarkkaan valikoiduista materiaaleista kuin ammattitaitoisesta valmistuksesta.

Oman kodin keittiökalusteet tunnistaa käytännöllisestä ja tyylikkäästä muotoilusta sekä siitä, että pinnat ja mekanismit kestävät käyttöä ja aikaa.
On kuitenkin olemassa vielä yksi menestyksen avain, mistä ehkä harvemmin puhutaan. Nimittäin huipputason kumppaniverkosto – jalkapallojoukkueen lailla yhteen pelaavat yritykset ja ihmiset.

Tästä syystä olemme iloisia voidessamme ilmoittaa Stalan ja Kalustetukun yhteistyön syventymisestä. Kalustetukun tapaan Stala on suomalainen perheyritys. Stala tunnetaan laadukkaista keittiön altaista ja työtasoista.

Käytännössä tämä tarkoittaa malliston uudistumista alkuvuonna 2019. Jatkossa kaikki Charmia-keittiöiden altaat ja RST-pinnat ovat Stalan kädenjälkeä.

– Stalan tuotteiden hinta-laatusuhde, huikea toimitusvarmuus sekä uudet, innovatiiviset tuotelanseeraukset tekivät päätöksenteosta helppoa, sanoo Kalustetukku-ketjun toimitusjohtaja Pertti Lehtinen.

Stala Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Pasi Kallio kertoo kumppanuuden Kalustetukun kanssa parantavan entisestään Stalan tuotteiden saatavuutta ja vankistavan johtavaa markkina-asemaa Suomessa.

Molempien yritysten käytössä oleva Design from Finland -merkki kertoo panostuksesta kotimaiseen suunnitteluun ja laadukkaisiin tuotteisiin.

Kuvagalleria

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.