Mustavalkoinen keittiö

Kolmion keittiöuudistus ja kätevät säilytysratkaisut

Mustanpuhuvassa keittiössä tila on hyödynnetty ajanmukaisella ratkaisulla asentamalla keittiön keskiöön toimiva keittiösaareke. Saarekekeittiön avulla keittiöön saadaan lisää laskutilaa ja sen toiminnallinen tarkoitus muuttuu kokkauksesta enemmän yhdessäolon suuntaan.

Liesi on sijoitettu huoneen keskelle saarekkeeseen, jonka yhteydessä on myös ruokailutaso. Kätevä tasosta ylösnouseva liesituuletin on erinomainen ratkaisu saarekeliedelle. Näin lieden yläpuolinen tila jää avonaiseksi ja silloin kun ruokaa ei laiteta, saa liesituulettimen kokonaan piiloon tason sisään. 

Modernissa keittiössä käytetään rohkeasti tummempiakin sävyjä

Mustan ja luonnollisen puun yhdistelmä on selkeä ja huokuu modernia tunnelmaa. Tumma kokonaisuus yhdistettynä puutasoihin on yhdistelmä, joka toimii vuosien vaihtuessa. Musta allas ja hana korostavat entisestään keittiön eleetöntä kauneutta.

Unelmoitko tummasta keittiöstä?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi keittiö!

 

Suunnitteluajan voit varata täältä

Keittiössä käytetyt materiaalit
Kaapinovet: Fino Feel musta, matta. Tutustu mallistoon >>
Tasomateriaali: 4076EM Tammi natur. Tutustu mallistoon >>Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.