Keittiötasot – toimivan keittiön tärkein elementti

Keittiötasot – toimivan keittiön tärkein elementti

Keittiön tasojen valinnassa kannattaa makuasioiden lisäksi huomioida myös tasojen käyttö.

Tutustu erilaisiin tasovaihtoehtoihimme


Miten valitsen keittiötason?

Keittiön työtasoa valitessa tulee ottaa huomioon materiaalin käytännöllisyys. Keittiötaso kannattaakin valita sen mukaan, millaiseen kulutukseen keittiön työtasot joutuvat. Hyvin valittu keittiötaso tekee käyttäjästä tyytyväisen ja palvelee vuosia.

Käytännöllisyyden lisäksi keittiötaso vaikuttaa koko keittiösi ilmeeseen. Kaunis materiaali tekee keittiöstäsi tyylikkään ja viimeistellyn.

Mitä kaipaat keittiöltäsi?

Kun valitset keittiötasoa, kannattaa miettiä, mitä keittiöltäsi haluat. Haluatko että keittiötaso on erityisen helppohoitoinen? Pitääkö tason kestää korkeita lämpötiloja vai olla erityisen vastustuskykyinen rasvalle?

Pohtimalla omaa keittiön käyttöä saat selville millainen materiaali olisi käytännöllisyydeltään sopivan juuri sinun vaatimuksiin. Valikoimamme on hyvin laaja, saat meiltä keittiön laminaattitasot, massiivipuutasot, kivitasot, kvartsitasot sekä kompaktitasot.

Monille keittiötason design on erityisen tärkeää ja se muokkaa paljon koko keittiösi ilmettä. Haluatko keittiösi ilmeen olevan moderni vai perinteisempi? Valitsemalla tyyliisi sopivan keittiötason saat luotua unelmiesi keittiön.

Tasotyylit


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.