Lisävarusteet viimeistelevät keittiön

Lisävarusteet viimeistelevät keittiön

Laadukkaiden lisävarusteiden avulla luot keittiöstäsi sellaisen, josta olet aina haaveillut.

Tutustu valikoimaan


Lisävarusteet viimeistelevät keittiön

Keittiöremontin aikana uudistetaan paitsi keittiön ulkonäkö myös sen toiminnallisuus! Huolellisesti mietityt yksityiskohdat viimeistelevät onnistuneen keittiöremontin. Keittiön kaappien ja tasojen lisäksi Charmian valikoimasta löydät kaikki ne lisävarusteet, joita tarvitset toimivan keittiön luomiseen. Laaja valikoimamme koostuu muun muassa erilaisista vetimistä, saranoista ja kalustejaloista. Laadukkaiden lisävarusteiden avulla luot keittiöstäsi sellaisen, josta olet aina haaveillut.

Toimivat mekanismit ja järjestelmällisempi keittiö

Erilaisilla jätevaunuilla teet roskien lajittelusta ja kierrättämisestä huomattavasti helpompaa, säädettävillä kalustejaloilla tuot lisää mahdollisuuksia keittiösi asetteluun ja laatikostojen lisävarusteilla loihdit järjestystä laatikostojen sisältöön. Tutustu myös keittiösi toimivuutta kohentaviin kääntyviin teline- ja laatikostomekanismeihin sekä erikoissaranoihin ja nostomekanismeihin.

Heräsikö kysyttävää lisävarusteisiin liittyen?

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää

Laatikostojen lisävarusteet

Tavarat järjestykseen huikeilla lisävarusteilla

Charmia Scalan lisävarusteiden avulla keittiösi laatikostot pysyvät helposti järjestyksessä ja niiden muunneltavuus on vaivatonta. Upeat puulokerikot ja -telineet yhdistettynä modernisti muotoiltuihin tummanharmaisiin muovilokerikkoihin antavat Scala-laatikoille arvoisensa ilmeen.

Yhdistele tarpeen ja mielesi mukaan, sinä päätät!

Charmia-Scala laatikostojen lisävarusteet


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.