Korkealuokkaiset keittiön kodinkoneet - aina järkevään hintaan

Korkealuokkaiset keittiön kodinkoneet - aina järkevään hintaan

Charmian keittiön kodinkonevalikoima muodostuu laadukkaista ja tunnetuista merkkituotteista

Tutustu keittiön kodinkonevalikoimaan


Korkealuokkaiset keittiön kodinkoneet


Siemens

Siemensin keittiön kodinkoneet ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, muotoilustaan ja laadustaan. Siemensin keittiökoneet viimeistelevät laadukkaan ja toimivan keittiön. Siemens on kotiaan rakastavan valinta – hänen, joka haluaa vain parhaat kodinkoneet keittiöön.

Siemens keittiökodinkoneet sisältävät paljon innovaatioita, jotka on suunniteltu helppokäyttöisiksi ominaisuuksiksi, joita ihan jokaisen on helppo käyttää. Jokaiset Siemens keittiön kodinkoneet sisältääkin älykästä ja innovatiivista tekniikkaa, jonka ainoa tavoite on helpottaa arkeasi. Keittiön kodinkoneiden ominaisuudet ovat älykkäitä ja intuitiivisia ja niiden avulla ruoanlaitosta tulee entistä mukavampaa ja vaivattomampaa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi keittiö!

 

Ota yhteyttä!

Uuni, keittotasot ja liesituulettimet

Onkohan ruoanlaitto ja leipominen tuntunut koskaan näin helpolta ja vaivattomalta. Siemensin keittiön kodinkoneilla nautit keittiössä hääräämisestä entistä enemmän. Innovatiivinen teknologia ja käytönnölliset toiminnallisuudet helpottavat niin arkea kuin juhlienkin valmistelua.

Siemensin uunien älykkäät toiminnallisuudet helpottavat ruoanlaiton, leivonnan ja puhdistuksen tehtäviä. Nykyuuneissa löytyy mm. malleja joissa on höyrykypsennys- ja mikroaaltouunitoiminnot mukana vakiona. Jos höyry- ja tyhjiökypsennysmenetelmät ovat tuttuja niin mallistosta löytyy uunimalleja myös Sous vide -toiminnoilla.

Liesitason valinnassa tärkeintä on huomioida omat tarpeet ja keittiön tila. Erilaisia tasoja löytyy perinteisimmistä keraamisista tasoista, älykkäisiin induktio- ja kaasukeittotasoihin. Voit valita myös esim. suositun integroidulla liesituulettimella varustetun tason joka avaa uusia mahdollisuuksia keittiön suunnitteluun. Siemensin kaikki tasot ovat tyylikkäitä, älykkäitä ja niissä on kehittynyt iSensoric-anturiteknologia, joka tekee ruoanlaitosta entistä helpompaa.

Liesituuletin mallistosta löytyy tuulettimia moneen makuun, erilaisilla toiminnoilla ja designeilla. Liesituuletin poistaa käryt ja höyryt keittiöstä tehokkaasti. Samalla se voi olla näyttävä sisustuselementti tai tarvittaessa täysin huomaamaton. Siemens-muotoilu perustuu moderniin ilmeeseen, joka on suunniteltu toimivaan yhdessä muiden keittiökalusteiden kanssa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi kodinkoneet keittiöösi!

 

Ota yhteyttä!

Kylmälaitteet

Siemens-kylmälaitteissa yhdistyvät älykkäät ideat ja innovatiiviset teknologiat, tyylikkäällä muotoilulla. Siemensin jääkaapit ja pakastimet ovat paras tapa säilyttää ruokaa joustavasti ja asianmukaisesti. Kaikki mallit on suunniteltu lisäämään elintarvikkeiden tuoreutta ja parantamaan käyttäjän käyttömukavuutta.

Kylmälaitteet ovat suunniteltu kestämään ja niissä on ominaisuuksia joiden ansiosta niitä on helppo yhdistää vaikka päällekkäin tai side-by-side-yhdistelmiksi. Sopivia malleja löytyy integroitaviksi muihin keittiökalusteisiin tai aina voit valita myös vapaasti sijoitettavan mallin. Valittavissa on eri tyyppejä, kokoja, värejä, materiaaleja, teknologioita ja toimintoja.

Astianpesukoneet

Astianpesukone jos jokin helpottaa arkea ja nopeuttaa kodinhoitoa. Siemens-astianpesukoneet tunnistat modernista muotoilusta ja innovatiivisista ideoista, jotka todella helpottavat elämääsi. Astianpesukoneet ovat käytännöllisiä ja tehokkaita. Ihastu maksimaaliseen joustavuuteen. Mm. laitteiden säädettävien sivuosien ja taittuvien tukien ansiosta jokaiselle astialle löytyy oma paikkansa.

Ja mikä tärkeintä, Siemens astianpesukoneella astioista tulee puhtaita. Erittäin herkät anturit mittaavat automaattisesti vedenkulutuksen, lämpötehot ja likaisuuden astianpesukoneessa. Koneista löytyy myös ohjelmia esim. herkkien viinilasien puhdistamiseen ja kuivaamiseen. Vaikutu laitteiden tehokkuudesta - pesutulokset ovat parasta a-luokkaa.

StudioLine-mallisto

Charmialta saat myös Siemensin studioLine-malliston keittiön kodinkoneet. StudioLine-malliston kodinkoneiden älykkäät toiminnallisuudet ja moderni ulkonäkö on viety astetta pidemmälle - studioLine on kuin ammattikäyttöön suunniteltu kokonaisuus niille, jotka haluavat kotiinsa vain parasta.

Siemensin studioLine-mallistoa saavat myydä Suomessa vain valitut keittiömyymälät.

Kiinnostuitko mallistosta? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä!

Electrolux keittiön kodinkoneet

Electrolux on yksi maailman johtavista kodinkoneiden valmistajista. Electrolux tarjoaa ruoanlaiton, vaate- ja kodinhuollon kokemuksia nautinnollisempaa, kestävän kehityksen mukaista elämää varten ympäri maailmaa. Huolellisesti suunnitellut ja muotoillut, innovatiiviset ja kestävän kehityksen mukaiset kodinkoneet sinun kotiisi.

Electrolux on luonut parempaa elämänlaatua jo 100 vuoden ajan

Electroluxin tavoitteena on olla maailman paras kodinkonevalmistaja vaikuttamalla positiivisesti ihmisten elämään sekä planeettamme hyvinvointiin.

Electrolux on palkittu kestävän kehityksen markkinajohtajana ja tarjoaa pohjoismaissa suunnitellut kodinkoneet jokaiseen keittiöön.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä niin autamme sinua!

Ota yhteyttä!

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.