Välitilalevyllä <br> tyylikäs tausta <br>keittiön välitilaan

Välitilalevyllä
tyylikäs tausta
keittiön välitilaan

Keittiön välitilalevyllä luot tyylikkään, halutessasi täysin saumattoman sekä kosteutta ja kolhuja kestävän taustan keittiöösi. Käytännöllinen levy viimeistelee ja yhtenäistää tilan lopullisen ilmeen. Levy on myös helppo puhdistaa ruoanlaitossa syntyneistä roiskeista.

Tutustu välitilalaminaatteihin, Aluco-sisustuslevyihin sekä SPA-välitilalevyihin.


Keittiön välilalevyt

Keittiön välitilalevy kestää kolhut ja kosteuden ja on lisäksi kaunis sisustuselementti. Kaikki laminaattilevyjen värit on saatavissa myös 9,6 millimetrin paksuisena välitilalevynä lastulevyrungolla.

Välitilalevy on erinomainen keittiön välitila ratkaisu kiireistä elämää viettävälle tai sellaiselle, joka ei aina jaksa olla rätin kanssa putsaamassa roiskeita. Välitilalevy kestää mainiosti elämän jälkiä. Kysy lisää paikallisesta myymälästäsi!


Aluco sisustuslevyt

Aluco-sisustuslevy on vahva, kestävä ja moniin eri käyttökohteisiin soveltuva tuote. Levyä voidaan käyttää esimerkiksi keittiökaapistoiden välitiloissa, liukuovissa, sisäverhouksissa, mainosja opastekylteissä. Aluco-sisustuslevy on hyvin iskua- sekä taivutusta kestävä ja sopii siksi loistavasti keittiön välitilaan.

Värit

Kiiltävä valkoinen
Kiiltävä valkoinen
Harjattu alumiini
Harjattu alumiini
Shampanja hopea
Shampanja hopea
Harmaa matta
Harmaa matta
Satiini valkoinen
Satiini valkoinen
Metalli musta
Metalli musta
Kiiltävä punainen
Kiiltävä punainen
Laine valkoinen
Laine valkoinen

Kompakti-välitilalaminaatit

Kompakti laminaatti keittiön välitilaan. Materiaali on erittäin kestävä, hygieeninen, helppohoitoinen sekä 100% vedenpitävä.

Värit

Valkea väre
Valkea väre
Valkea lohko
Valkea lohko
Musta lohko
Musta lohko
Harmaa lohko
Harmaa lohko
Sementti
Sementti
Kasmir graniitti
Kasmir graniitti
Luolakivi
Luolakivi

Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.