Ampumahiihtäjä Olli Hiidensalo todisti, että keittiön voi asentaa myös itse

 

Jaa

 

 

Ampumahiihtäjä Olli Hiidensalo asuu Hämeenlinnassa vuonna 1989 rakennetussa rivitalossa. Hiidensalon muuttaessa uuteen kotiinsa, oli sen keittiö yhä alkuperäisessä kunnossaan ja selvästi päivitystä vailla. Hän päätyi hankkimaan keittiön kaapiston Charmialta (ent. Kalustetukku). Asennustyöt Hiidensalo teki itse.

Keittiökalusteiden asennus onnistuu myös ilman ammattilaisten apua

– Päätin tosiaan asentaa kaapistot itse, eikä siinä ollut lopulta mitään ihmeellistä. Ajattelin, että kun pohjatyöt on tehty, niin sittenhän on enää tosi pieni askel asentaa ne kaapit itse, Hiidensalo toteaa.

– Parasta Charmian kanssa asioinnissa oli se, että en ollut itse miettinyt asioita hirveän pitkälle. En esimerkiksi päättänyt itse, minkälaisia laatikoita tai saranoita keittiöön tulee, mutta ne oli lopulta ihan viimeisen päälle mietitty Charmian puolesta, hän jatkaa.

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty

Charmia-kauppias Petri Jokinen on Hiidensalon kanssa samoilla linjoilla siitä, että kaapistojen asennusta itse kannattaa vähintäänkin harkita.

– Keittiön asentaminen ei ole mitään rakettitiedettä. Tärkein asia on mitat: niitä ei voi ottaa liikaa. Kuten vanha kansakin sanoo, niin hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Se pätee oikein hyvin keittiöremonteissa. Riittää kun ottaa asioista hiukan selvää etukäteen. Ja jos ei saa tai halua ottaa, niin me kyllä autamme, Jokinen sanoo.

Kokonaisuutena helppo ja mukava projekti

Jälkikäteen ajateltuna kaapistojen asennus oli niin helppoa, että siihen voisi hyvin lähteä uudestaan. – Keittiöremontti oli ihan mukava projekti. Jos joku kaveri olisi tekemässä nyt remonttia, niin ainakin osaisin tämän ensimmäisen keittiöremontin turvin mennä auttamaan häntä, Hiidensalo hymyilee lopuksi.

Kalustetukku Hämeenlinna

Suunnitteluajan voit varata täältä

  
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.