Esittelyssä 3 erilaista Charmia-keittiökohdetta – tutustu ja ihastu!

21.07.2022

Jaa

Tutustuimme kesän aikana kolmeen täysin erilaiseen keittiökohteeseen Helsingissä, Hämeenlinnassa sekä Jyväskylässä. Kaikissa kohteissa kuitenkin yhteistä on se, että Charmia-myymälämme ovat suunnitelleet keittiötoteutuksen yhdessä asiakkaan tai sisustussuunnittelijan kanssa.

Saija Leed remontoi rintamamiestalon

Vuonna 2021 Saija Leed löysi täydellisen rintamamiestalon Jyväskylän Tikkakoskelta! Hankala keittiö muutti kauniisti muotoaan aikaisemmasta. 

Minulle täällä oli melkein valmista, mutta ei kuitenkaan täysin. Sellainen sopii ihan hyvin, kun ei tarvitse ihan alusta aloittaa.

Vanhassa talossa on omanlainen tunnelma ja vanhasta saa tehdä sellaisen, kun itse haluaa”, ihastelee Saija blogissamme.

Näin upeasti rintamamiestalon keittiö muuttui!

 

Sisustussuunnittelija Tarja Kapanen kertoo remonttikohteen toteutuksesta

Tarja Kapanen toimii sisustussuunnittelijana Pieni Sisustamo nimisessä yrityksessä Hämeenlinnassa. Kysyimme sisustussuunnittelijan ajatuksia suunnittelun trendeistä sekä viimeisimmästä yhteistyöstä Charmian kanssa!

Suunnittelin koko kaksikerroksisen kodin sekä rantasaunan uudelleen. Kaikki kiintokalusteet hankittiin Charmialta, sillä tarvetta erikoismittaisille tuotteille oli paljon.

Kohde oli melko iso, jopa kartanomainen. Projekti vaati paljon työtä, mutta se oli erityisen kiva kohde suunnitella ja yhteistyö asiakkaan kanssa mutkatonta”, kertoo Tarja blogissamme.

Lue lisää kohteesta ja sisustussuunnittelijan ajatuksista!

Juho Ikosen keittiössä yhdistyy uusi ja vanha

Käpylässä sijaitsevan 50-luvun kodin vanhat keittiön kaapinovet kaipasivat uudistusta ja talon henkeen sopivampaa ilmettä. Modernisti retro ilme saatiin kunnostamalla alkuperäiset 50-luvun yläkaapit sekä lisäämällä Charmian malliston alakaapistot sekä taso.

Artekin Aalto-pöydästä sekä 50-luvun alkuperäisistä yläkaapeista otettiin vaikutteita uuden keittiön suunnitteluun. 

"Halusimme mukaan alkuperäistä tunnelmaa, mutta kuitenkin niin, että modernin ajaton ilme säilyy", kertoo Juho blogissamme.

Tutustu tähän keittiökohteeseen tarkemmin!

Keittiötrendejä metsästämässä? Vierailimme Eurocucina messuilla Milanossa!

Etsitkö uusia tuulia keittiön suunnitteluun? Teimme kuvareportaasin blogiimme Milanon Eurocucina messuilta! 

Eurocucina on keittiöaiheinen näyttely, joka esitteli 82 yrityksen voimin uusia keittöinnovaatioita ja erilaisia tyylejä. Nappasimme messuilta parhaat ideat ja tyylit – katso messutärpit blogistamme.

Tästä Eurocucina keittiönäyttelyn kuvareportaasiin!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.