Avoin työpaikka: Myymäläpäällikkö, Charmia Espoo

22.11.2022

Jaa

Etsimme myymäläpäällikköä Espooseen

Charmia Espoo on hyvällä sijainnilla ja valmiilla asiakaskunnalla toimiva keittiökalustemyymälä. Haemme motivoitunutta myynnin ja tuloksen tekijää. 

Espoon Finnoossa myymälämme sijaitsee keskeisimmällä kauppapaikalla. Tuleva myymäläpäällikkömme on tulosvastuullinen ja vastaa työssään kolmen hengen myyntitiimistä toimien samalla osana myyntiä. Haemme Espoon talousalueelta reipasta tuloksellista myynnin kasvua.

Odotamme sinulta:

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat yrittäjähenkinen ja omatoiminen tapa työskennellä, kiinnostus kalustealaan sekä myönteinen ja työtä pelkäämätön asennoituminen tekemiseen. Olet myyntihenkinen ja nautit asiakaskohtaamisista myymälässä. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle itsestäänselvyys. Olet esihenkilönä kannustava sekä tuloshakuinen. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myyntityöstä, esihenkilötehtävistä sekä myymäläpäällikkönä toimimisesta. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi tehtävässä, mutta perehdytämme henkilön tehtävään, järjestelmiin sekä tuotteisiin.

Tarjoamme sinulle:


Myymäläpäällikkönä saat vastuullisen ja kiinnostavan työn suomalaisessa perheyhtiössä. Saat käyttöösi Charmia brändin, tuotteet sekä kaikki tarvittavat työvälineet työssä menestymiseen. Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi saat käyttöösi puhelinedun.

Yritys

Charmia on tunnettu kotimaisista Charmia-keittiöistään sekä harjaantunut kalustevalmistaja ja suoraselkäinen suomalainen perheyritys. Charmia myymälät palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen nykyisin lähes 100 työntekijää. Charmia tehdas sijaitsee Loimaalla.

Toimimme aina paikallisesti lähellä asiakkaita, ja valttimme on paikalliset varastot. Pääkaupunkiseudun varastomme palvelee kaikkia pääkaupunkiseudun myymälöitä Helsingissä. 

Hae paikkaa heti!

Mikäli kiinnostuit avoinna olevasta tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.12.2022 mennessä rekry(at)charmia.fi. 

Kyselyt: Jenna Lehtinen, p. 040-180 9011 tai jenna.lehtinen(at)charmia.fi

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.