Tule myyjäksi / keittiösuunnittelijaksi Hämeenlinnaan

10.11.2023

Jaa

 

Meillä olisi hyvälle tyypille paikka auki huipputiimissä - oletko sinä seuraava Charmialainen?

Olemme Hämeenlinnassa Uuraantiellä toimiva kotimainen perheyritys, ja omaamme pitkän historian kodin kiintokalusteiden myynnissä.

Myyjien päivät kuluvat pääasiassa asiakastapaamisilla myymälässämme. Lisäksi työpäivään kuuluu asiakaskäyntejä sekä tarjousten ja tilausten käsittelyä. Käytössämme ovat nykyaikaiset järjestelmät sekä työvälineet, ja koulutamme valitun tehtävään.

Jos omaat positiivisen asenteen ja ammattimaiset asiakaspalvelutaidot, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle:

  • Menestysreseptin ainesosat: myymälän loistavan sijainnin sekä asiakasvirran, laadukkaan tuotteen, tunnetun brändin sekä perehdytyksen tehtävään sekä tuotteisiin
  • Kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit
  • Palkkamalli roolissa on kuukausipalkka

Odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta sekä oikeaa asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Itsenäistä, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja - hyvä, asiakaslähtöinen palvelu on sinulle itsestäänselvyys

Jos keittiöiden suunnittelu ja myynti on sinun juttusi, hae paikkaa heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 26.11.2023.

 

Lisätietoja: 03-6161 644 / Sari Jokinen

Hakemukset: sari.jokinen@charmia.fi

Charmia on tänä vuonna 30 vuotta täyttävä kotimainen perheyritys, joka tunnetaan luotettavana kiintokalustetoimittajana. Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Runkokomponenttimme valmistetaan omassa Charmia tehtaassa Loimaalla, ja myymälämme palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen jo yli 100 työntekijää.