Avoin työpaikka: Myyjä / keittiösuunnittelija, Espoo

12.01.2023

Jaa

Meillä olisi hyvälle tyypille paikka auki huipputiimissä – oletko sinä seuraava Charmialainen?

Olemme Espoon Suomenojalla paikallisesti toimiva kotimainen perheyritys, ja omaamme pitkän historian kodin kiintokalusteiden myynnissä.

Myyjien päivät kuluvat pääasiassa asiakastapaamisilla myymälässämme. Lisäksi työpäivään kuuluu asiakaskäyntejä sekä tarjousten ja tilausten käsittelyä. Käytössämme ovat nykyaikaiset järjestelmät sekä työvälineet, ja koulutamme valitun tehtävään.

Jos omaat positiivisen asenteen ja ammattimaiset asiakaspalvelutaidot, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle:

  • Menestysreseptin ainesosat: myymälän loistavan sijainnin sekä asiakasvirran, laadukkaan tuotteen, tunnetun brändin sekä perehdytyksen tehtävään sekä tuotteisiin
  • Kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit
  • Kiinnostavan provisiomallin ja ansaintamahdollisuudet

Odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta sekä oikeaa asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Visuaalista silmää sisustamisessa
  • Itsenäistä, reipasta ja aktiivista työskentelyotetta
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja – hyvä, asiakaslähtöinen palvelu on sinulle itsestäänselvyys

Palkkaus perustuu takuupalkkaan sekä provisioon. Jos keittiöiden suunnittelu ja myynti on sinun juttusi, hae paikkaa heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 12.11.2023.

Kyselyt: Myymäläpäällikkö Kiira Sainio p. 040 640 4363

Hakemukset: rekry@charmia.fi

Charmia on tänä vuonna 30 vuotta täyttävä kotimainen perheyritys, joka tunnetaan luotettavana kiintokalustetoimittajana. Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Runkokomponenttimme valmistetaan omassa Charmia tehtaassa Loimaalla, ja myymälämme palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen jo yli 100 työntekijää.