Avoin työpaikka: Myyjä / keittiösuunnittelija, Charmia Espoo

01.02.2022

Jaa

Rekrytointiprosessimme jatkuu, ja etsimme vielä lisävahvistusta myyntitiimiimme Espooseen - oletko sinä ehkä uusi vahvistus tiimiimme? Olemme Espoon Suomenojalla paikallisesti toimiva perheyritys, ja omaamme pitkän historian kodin kiintokalusteiden myynnissä. Meillä olisi huipputyypille paikka auki!

Myyjien päivät kuluvat pääasiassa asiakastapaamisilla myymälässämme. Lisäksi työpäivään kuuluu asiakaskäyntejä sekä tarjousten ja tilausten käsittelyä. Käytössämme ovat nykyaikaiset järjestelmät sekä työvälineet, ja koulutamme valitun tehtävään.

Jos omaat positiivisen asenteen ja ammattimaiset asiakaspalvelutaidot, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle:

  • Laadukkaan tuotevalikoiman ja tunnetun brändin
  • Kannustavan työympäristön ja työkaverit
  • Hyvän asiakasvirran sekä ansaintamahdollisuudet 

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta ja oikeaa asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Visuaalista silmää sisustamisessa
  • Olet itsenäinen, aktiivinen ja tuloshakuinen
  • Hyvä asiakaspalvelu on sinulle itsestään selvää

Palkkaus perustuu takuupalkkaan sekä provisioon. Jos keittiöiden suunnittelu ja myynti on sinun juttusi, hae paikkaa heti! Hakuaika päättyy 15.5.2022.

Kyselyt: Antti Niskanen p. 044 971 4114
Hakemukset: rekry@charmia.fi

Charmia on kotimainen perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Runkokomponenttimme valmistetaan omassa Charmia tehtaassa Loimaalla, ja myymälämme palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen yli 90 työntekijää.