Säilytysjärjestelmät vaatehuoneeseen

Säilytysjärjestelmät vaatehuoneeseen

Vaatehuone ja vaatekaapit pysyvät järjestyksessä laatikoiden, naulakoiden ja lokerikkojen avulla. Meiltä laadukkaat vaatehuoneet asennettuna suoraan kotimaiselta valmistajalta.

Tutustu valikoimaan


Vaatehuoneet

Vaatehuone tekee arjestasi luksusta

Walk-in closet eli vaatehuone on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu kodin vaatesäilytykseen. Sen toteuttamiseksi ei tarvita suurta tilaa. Mirror Linen vaatehuoneet suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi. Jo muutama neliö riittää mainiosti.

Vaatehuoneen avohyllyjen äärellä päivän pukeutumistyyli on helppo löytää hetkessä. Kun tilaa on tarpeeksi, vaatteet pysyvät paremmin järjestyksessä. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää käytännöllisillä säilytysratkaisuilla, kuten laatikoilla, koreilla, vaatetangoilla ja kenkätelineillä tarpeidesi mukaisesti.

Meiltä löydät eri budjetteihin sopivat vaihtoehdot. Vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Me autamme mielellämme sinua suunnittelemaan unelmiesi vaatehuoneen!

 

Kysy lisätietoa suoraan lähimmästä Charmia-myymälästäsi


Miksi Charmia?

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

Asiakkaistamme 95% suosittelee

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.