Säilytysjärjestelmät vaatehuoneeseen

Säilytysjärjestelmät vaatehuoneeseen

Vaatehuone ja vaatekaapit pysyvät järjestyksessä laatikoiden, naulakoiden ja lokerikkojen avulla. Meiltä laadukkaat vaatehuoneet asennettuna suoraan kotimaiselta valmistajalta.

Tutustu valikoimaan


Vaatehuoneet

Vaatehuone tekee arjestasi luksusta

Walk-in closet eli vaatehuone on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu. Sen toteuttamiseksi ei tarvita suurta tilaa, sillä vaatehuone suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi. Jo muutama neliö riittää mainiosti.

Vaatehuoneen avohyllyjen äärellä päivän pukeutumistyyli on helppo löytää hetkessä. Kun tilaa on tarpeeksi, vaatteet pysyvät paremmin järjestyksessä. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää laatikostoilla, senkeillä ja vaaterekillä.

Meiltä löydät eri budjetteihin sopivat vaihtoehdot. Vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. 

 

Kysy lisätietoa suoraan lähimmästä Kalustetukku-myymälästäsi


Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.