Säilytysjärjestelmät vaatehuoneeseen

Säilytysjärjestelmät vaatehuoneeseen

Vaatehuone ja vaatekaapit pysyvät järjestyksessä laatikoiden, naulakoiden ja lokerikkojen avulla. Meiltä laadukkaat vaatehuoneet asennettuna suoraan kotimaiselta valmistajalta.

Tutustu valikoimaan


Vaatehuoneet

Vaatehuone tekee arjestasi luksusta

Walk-in closet eli vaatehuone on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu kodin vaatesäilytykseen. Sen toteuttamiseksi ei tarvita suurta tilaa. Mirror Linen vaatehuoneet suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi. Jo muutama neliö riittää mainiosti.

Vaatehuoneen avohyllyjen äärellä päivän pukeutumistyyli on helppo löytää hetkessä. Kun tilaa on tarpeeksi, vaatteet pysyvät paremmin järjestyksessä. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää käytännöllisillä säilytysratkaisuilla, kuten laatikoilla, koreilla, vaatetangoilla ja kenkätelineillä tarpeidesi mukaisesti.

Meiltä löydät eri budjetteihin sopivat vaihtoehdot. Vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Me autamme mielellämme sinua suunnittelemaan unelmiesi vaatehuoneen!

 

Kysy lisätietoa suoraan lähimmästä Charmia-myymälästäsi


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.