Tule myyjäksi Ouluun

19.08.2020
Jaa

 

Avoin työpaikka: Myyjä, Oulu

Oulussa kasvumme on jatkunut suunnitelmien mukaan ja nyt meillä on tarvetta palkata lisää työvoimaa myyntiin. Työporukkana olemme positiivista ja iloista väkeä. Meillä on myös mukavat asiakkaat, joita on ilo palvella.

Hyvän markkinoinnin ja laadukkaan asiakaspalvelun takaamana asiakkaamme ovat löytäneet hienosti myymäläämme, joten myyjien päivät kuluvat pääasiassa asiakastapaamisilla myymälässämme. Lisäksi myyjien työpäivään kuuluu asiakaskäynnit sekä tarjousten ja tilausten käsittely.

Jos sinulla on positiivinen asenne, sopivasti myyjän luonnetta sekä halua kuunnella ja palvella asiakasta, niin juuri sinä voit olla hyvä myyjä meille. Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta ja vaan tässäkin hakuprosessissa asenne ja tahto ratkaisee.

Tarjoamme sinulle:

  • Laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman
  • Kattavan koulutuksen ja kaikki tarvittavat työvälineet
  • Hyvät ansaintamahdollisuudet (kiinteä pohjapalkka + provisio)
  • Kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta ja oikeaa asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Visuaalista silmää sisustamisessa
  • Olet itsenäinen, aktiivinen ja tuloshakuinen
  • Hyvä asiakaspalvelu on sinulle itsestään selvää


Palkkaus perustuu takuupalkkaan + provisioon, joten sinulla on loistava mahdollisuus päästä huipputuloksiin!

Hakuaika päättyy 6.9. Aloitamme haastattelut heti kun sopivia hakijoita löytyy. Laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Hakemukset ja kyselyt:

Matti Kokkonen
p. 044 533 9337
matti.kokkonen@kalustetukku.fi


Kotimainen Kalustetukku on perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Oman tuotemerkkimme Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Tuotantotilamme sijaitsevat Loimaalla, myymälämme palvelevat 12 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen 90 työntekijää.