Avoin työpaikka: Tuotannon ja varaston työnjohtaja/esimies, Charmia Turku

Jaa

Turun Ravattulassa sijaitseva paikallinen tuotanto ja varastomme palvelee Turun ja Salon Charmia myymälöitä. Olemme kehittäneet ja investoineet uusiin toimintamalleihin, ja tulet vastaamaan näiden uudistusten käyttöönotosta. 

Työssäsi pääset vaikuttamaan tulevaisuuden kehittämiseen. Työkavereina sinulla on joukko ammattilaisia, joilla on hyvä tekemisen meininki. Ja ennen kaikkea meillä on mukavat asiakkaat, joita on ilo palvella!

Esimiehenä vastaat Turun paikallisesta tuotannosta, varastosta sekä sen henkilöstöstä. Olet työhön osallistuva työnjohtaja, jonka lisäksi huolehdit tuotannon ja varaston arjen pyörityksestä sekä hallinnollisista töistä. Toimit myös johdon tukena asiantuntijana työssäsi. Osallistut omalta osaltasi varastossa asioivien asiakkaiden palveluun, joten asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja helppoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuullisen ja kiinnostavan työn
  • Kaikki tarvittavat työvälineet
  • Kannustavan työympäristön ja mukavat työkaverit
  • Mahdollisuuden vaikuttaa toimintojen kehittämiseen

Odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta työhön sekä alaan
  • Kokemusta tuotanto -ja/tai varastotyöstä
  • Itsenäistä, aktiivista ja muutosmyönteistä asennetta 
  • Hyviä asiakaspalvelu- sekä esimiestaitoja

Palkkaus sovitaan oikean henkilön kohdalla, palkkaus on kiinteäpohjainen, lisäksi puhelinetu.

Mikäli kiinnostuit, laita rohkeasti hakemus palkkatoiveineen tulemaan! Hakuaika päättyy perjantaina 24.6.2022. Hakemukset CV:llä sekä palkkatoiveella varustettuna: rekry@charmia.fi.

Kyselyt Emmi Mäkitalo p. 040 767 3275 arkisin klo 8–10.


Kotimainen Charmia Group on perheyritys, joka tunnetaan jo vuosikymmenten takaa luotettavana kiintokalustetoimittajana. Oman tuotemerkkimme Charmia-keittiöt ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat myös komerot sekä kylpyhuonekalusteet. Moderni tehtaamme sijaitsee Loimaalla, myymälämme palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen työllistäen yli 90 työntekijää.