Kotimainen.<br>Kestävä.<br>Yksilöllinen

Kotimainen.
Kestävä.
Yksilöllinen

Charmia-keittiön tunnistat laadusta ja tyylistä. Saat apua keittiön ideointiin ja suunnitteluun paikalliselta myyjältäsi. Tule käymään tai varaa suunnitteluaika lähimpään myymälääsi.


Tule lähimpään myymälään
ja löydä unelmiesi keittiö

Lupaamme sinulle...

Huippuluokan palvelua

Meille on kunnia-asia, että löydämme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan keittiön. Saat ammattitaitoista opastusta ja runsaasti vinkkejä unelmiesi keittiön löytämiseen.

Uusia ideoita

Paras ei suinkaan tarkoita kalleinta. Unelmien keittiön löytämiseen tarvitaan ennemmin näkemystä ja ripaus rohkeutta. Voit odottaa joustavaa ja idearikasta asiointia kanssamme.

Laadukkaat tuotteet

Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä. Laatu on yksi tärkeimmistä arvoistamme, joka on ohjannut tekemistämme jo kahden vuosikymmenen ajan. Vaadimme kaikilta kumppaneiltamme vähintään samaa laatuatasoa, millä oma Loimaan tehtaamme tuotanto pyörii.

 

Paikallista palvelua

Ketjumme koostuu 13 paikallisesta myymälästä. Paikallinen henkilökunta tuntee alueesi keittiötyylit ja erityispiirteet. Asiointi paikallisten yrittäjien kanssa on mukavaa, selkeää ja helppoa.

Löydä täydellinen ratkaisu paikallisen asiantuntijan avulla

Paikalliset asiantuntijamme tuntevat alueesi trendit ja erityispiirteet paremmin kuin kukaan. Uskomme, että löydät parhaimman ratkaisun paikallisten myyjiemme avulla.

 

Charmiassa yhdistyvät kotimaiset arvot ja avarakatseinen suunnittelu

Tarinamme alkoi Loimaan teollisuuskylästä vuonna 1993 Kalustetukkuna, kun aloimme valmistamaan laadukkaita kalusteovia suomalaisten keittiöiden tyyliä kohentamaan. Kotimaisuus on ollut vahva osa keittiöidemme identiteettiä alusta asti.

Charmia-tuotemerkin kehittäminen alkoi vuonna 2014. Charmia-keittiöt valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, Loimaan vuonna 2019 modernisoidussa tehtaassa.

Kahden vuosikymmenen aikana olemme kokeneet vaiherikkaan kasvun yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi keittiökalustevalmistajaksi.

Charmia Takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa.

Lue lisää takuustamme täältä!

Ylpeästi suomalainen perheyritys

 

Perustettu
1993 Loimaalla
Työllistää
yli 100 työntekijää
Toimipisteitä
13 paikkakunnalla
Suomessa
Tuotteilla jopa
25 vuoden takuu
Keittiöiden
kotimaisuusaste
vähintään 80 %

Asiakkaamme kertovat

“Keittiö ja kylpyhuone ovat käytännölliset ja niitä on helppo käyttää. Keittiössä on kiva kokata, kun kaikki on helposti saatavilla. Keittiön kaappien alla oleva valo oli Charmian idea. Se on tosi hieno.”

Outi Leinonen
Jyväskylä

“Syy Charmian käyttämiseen kolmatta kertaa on se, että hinta ja laatu ovat kohdanneet tosi järkevästi. Palvelu on ollut asiallista, hinta kohdallaan eikä reklamoitavaa ole ollut. Kokonaispaketti on ollut aina hyvä.”

Jonne Halttunen
Jyväskylä

“Suunnittelija kuunteli toiveemme ja piirteli niiden pohjalta toimivat versiot suunnitelmista. Charmiasta löysimme tarvittavat värit ja materiaalit – heillä hommat toimivat ja kalusteet ovat laadukkaita.”

Jenna Raitio
Lieto