Charmia takuu

Grass saranoiden ja laatikoiden sekä Aventos-kippimekanismien toimivuustakuu on 25 vuotta ostopäivästä alkaen. Kalusteiden rungoilla, ovilla, tasoilla sekä erilaisilla mekanismeilla on viiden (5) vuoden takuu ostopäivästä alkaen materiaali-ja valmistusvirheiden osalta.
Kodinkoneille ja laitteille (esim. kodinkoneet, hanat, liukuovet) ovat voimassa valmistajien antamat takuuehdot. Sähköisten Servo-Drive-Aventos-kippimekanismien takuvaika on viisi (5) vuotta ostopäivästä alkaen.

Takuuehdot eivät koske normaalia kulumista, naarmuja, viiltoja tai muita mekaanisia vaurioita. Takuu ei koske tuotteira, joita on varastoitu tai käytetty ohjeiden vastaisesti. Kalusteiden hoito-ohjeet löytyvät nettisivuiltamme. Takuu ei korvaa kosteus- ja lämpö-vaurioita eikä asennusvirheistä tai välillisistä vahingoista johtuvia vaurioita.

Charmia kiintokalusteiden laadun arvioinissa ja laatuvaatimuksissa noudatamme Rakennusteollisuus RT ry:n ohjetta koskien puupohjaisia kiintokalusteita.

Takuehdot ovat voimassa Suomessa ja koskevat normaalissa kotikäytössä olevia ja 1.4.2021 jälkeen ostettuja Charmia tuotteita. Ostajalla on hänelle kuluttajasuojalain 5. luvun mukaan kuuluvat oikeudet.


Se palveleva keittiömyymälä

Asiakkaistamme 95% suosittelee*

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä, 95% asiakkaistamme suosittelee meitä
(* Trustmary-asiakastyytyväisyystutkimus kevät 2023)

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta mallistosta. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä kotiisi toimivaksi ja haluamallasi designilla.

Valitse haluamasi hintaluokka

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaisu. 

Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan omassa ja suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on aina vähintään 80%.