Tiiun upea koti vei lopulta voiton!

27.06.2019

Jaa

Tiiu Purasen upea koti valittiin Suomen kauneimmaksi vuoden 2018 Suomen kaunein koti -ohjelmassa (kausi 5. 11/11). Tuomareiden hehkutus johti lopulta myös kansan suosikiksi. Tiiu oli yllättynyt ja erittäin otettu ihmisten valinnasta. Palkintorahat Tiiu aikoo sijoittaa pitkäaikaisen haaveensa, hevostallin rakentamiseen.

Tiiun moderni ja minimalistinen koti sijaitsee Keski-Suomessa, Muuramessa, Muuratjärven tuntumassa. Kodin kiintokalusteet suunniteltiin ja toteutettiin yhdessä Kalustetukun kanssa. Keittiön, kylpyhuoneen ja kaapistojen kalusteet saivat kehuja myös ohjelmassa. Minimalistisesta ja vähäeleisestä kodista tykättiin ja kotia pidettiin ajattomana ja hyvällä maulla suunniteltuna. Tuomarit arvostivat kalusteiden sopivuutta ja viimeistelyä. Kodin harmonia ja kokonaisuuden sulautuminen ympäristöön olivat lopulta voiton avaimet.

Tiiuun ja hänen upeaan kotiinsa pääset tutustumaan lisää Instagramissa tai hänen blogissaan. Myös meidän sivuilla on lisää juttua kodista. Ja jos lumoava koti herätti oman sisäisen sisustuskärpäsesi niin tule toki lähimpään Kalustetukun myymälään niin asiantuntijamme auttavat sinua unelmakeittiön/-kodin suunnittelussa.

Myös meidän sivuillamme on lisää juttua upeasta kodista:

 

Kalustetukku Jyväskylä

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.