Minimalistinen unelmakeittiö

27.06.2019

Jaa

Minimalismi kuuluu tämän hetken suosituimpiin suunnittelutrendeihin. Kun pääsimme jo toistamiseen uudistamaan Lainahöyhenissä-lifestylebloggaajan, Tiiun keittiön, tavoitteena oli toteuttaa mahdollisimman minimalistinen ja puhtaan skandinaavinen kodin sydän.

”Keittiöstä tuli todellinen unelmakeittiöni. Materiaalivalinnat, mattapintainen valkoinen ja 1% valkaistu aito koivuviilu, luovat ihanan seesteisen ja valoisan tunnelman vaalean kalanruotoparketin kanssa. Halusin ennen muuta skandinaavisen ja minimalistisen keittiön, joka istuu hyvin talon henkeen ja ympärillä vallitsevaan luontoon”, Tiiu kirjoittaa blogissaan.

”Keittiötoimittajaksi valikoitui lopulta Jyväskylän Kalustetukku, ja kotimainen Charmia-keittiö. Syy valintaan oli heidän valikoimistaan löytynyt koivuinen aitoviilu – muilla toimittajilla kun oli tarjota lähes yksinomaan teknistä viilua, mikä on siis printattua puukuviota, ei aitoa puuviilua. Valintaan vaikutti myös heti alkupalaverissa vaikutuksen tehnyt kalustemyyjä Aino, joka teki uskomattoman kovan työn kaikkien toiveideni mahdollistamiseksi. Keittiön suunnitteleminen saumattomasti toimivaksi, ja visuaalisesti toiveitani vastaavaksi, kun ei ollut ihan helppo homma”, Tiiu kertoo.

Keittiön minimalistinen tunnelma on aikaansaatu paitsi materiaali- ja värivalintojen myös kodinkoneiden perinpohjaisen kalusteisiin tehdyn integraation sekä lieden keskellä huomaamattomasti sijaitsevan Savon Basic Plus -liesituulettimen avulla.

Keittiön materiaalit:

  • valkoinen mattaovi uralla, Viola lumivalkea
  • komeroseinän viiluovi uralla, Daalia koivu, 1% valkaistu
  • kvartsitaso, 20mm, Nerostein, sävy Royal Blanc
  • hana, Vola, tiedustelut LaattaLeevi
  • seinäsävy, Tikkurilan valkoinen

Katso kaikki kuvat ja lue lisää Lainahöyhenissä-blogista >>

Myös meidän sivuillamme on lisää juttua upeasta kodista:

 

Kalustetukku Jyväskylä

 

      

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.