Eläkeläispariskunnan kaupunkikodin greige keittiö on moderni ja täynnä lämpöä

20.03.2023

Jaa

Charmia toteutti modernin greigen keittiön Turussa sijaitsevaan kaupunkiasuntoon. Asunto on toiminut eläkkeellä olevan pariskunnan kakkosasuntona ja sinne kaivattiin käytännöllistä ja samalla tyylikästä keittiöratkaisua.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Moderni keittiö on myös kodikas

Keittiön värimaailmaksi valikoitui trendikäs greige. Greige on väriyhdistelmä harmaasta ja beigestä, ja se antaa tilalle lämpöä ja pehmeyttä. Sävy muuttuu erilaisissa valaistuksissa ja vaihtelee näin harmaan ja beigen sävyjen välillä. Näin keittiöstä saadaan maanläheinen ja lämmin.

"Emme halunneet perinteistä valkoista keittiötä, mutta toivoimme, että se olisi silti valoisa ja sopisi muun asuntomme tyyliin. Greige sävy löytyi yhdessä Charmian suunnittelija kanssa."

 

Greige keittiö on valoisa ratkaisu niille, jotka eivät halua tummaa keittiötä, mutta eivät myöskään perinteistä valkoista. Greige keittiö on myös helppo sisustaa erilaisia sävyjä hyödyntäen, sillä monet värit pastelleista rustiikkisiin sävyihin sointuvat neutraalin värimaailman kanssa kauniisti.

Keittiön ilme on skandinaavisen suoraviivainen joka tekee keittiöstä modernin. Maanläheiset sävyt tuovat moderniin tilaan kodikkuutta.

Käytännöllinen keittiö helpompaan arkeen

Tässä kohteessa erityisen tärkeää oli keittiön käytännöllisyys sekä säilytys- ja laskutilan riittävyys. Myös kodinkoneet haluttiin integroida, jotta yhteinäinen tyyli saatiin säilytettyä koko keittiössä.

"Meille oli erityisen tärkeää, että keittiössä on helppo tehdä ruokaa, eikä tila tunnu alhtaalta. Päätimme myös purkaa keittiön ja eteisen välisen seinän, jotta keittiöön pääsee helposti ovelta kauppakassien kanssa."

Avokeittiön tyylikäs niemeke toimii loistavana paikkana ruuanlaitolle. Tasoon integroidun liesituulettimen ansiosta tila pysyy avarana, eikä erillistä katosta laskeutuvaa liesituuletinta tarvita. Niemekkeen avulla saatiin myös paljon kaivattua laskutilaa keittiöön.

"Asiantuntijan avulla löytyi parhaat ratkaisut käytännölliseen toteutukseen! Keittiössä on nyt helppoa touhuta!"

Kauniit ja käytännölliset yksityiskohdat viimeistelvät tyylin

Tässä keittiössä yksityiskohdat ovat tyylikkäät kuparin väriset vetimet, tiskiallas sekä hana. Sävyt sointuvat kauniisti yhteen marmarikuvioisen tason sekä välitilan kanssa, noudattaen tuoreimpia keittiötrendejä.

Katso keittiötrendit 2023!

Keittiön tiskiallas haluttiin upottaa tasoon niin ettei altaasta jää erillisiä reunoja tason pinnalle. Näin saatiin aikaan erityisen käytännöllinen keittiötaso, joka on helppo pitää puhtaana.

Säilytystilaa on saatu tähän keittiöön reilusti, sillä niemekkeen molemmat puolet on hyödynnetty kaappitilalla. Keittiöseinän alakaapit ovat käytännölliset vetolaatikot, joilla saadaan koko tila hyödynnettyä ja laatikoiden tavaroihin pääsee helposti käsiksi.

Käytännöllisen valaistuksen lisäksi, tähän keittiöön haluttiin tunnelmaa. Keittiön kaapistojen päälle asennetuilla LED-valoilla saatiin luotua kaunis valaistus keittiöön, joka luo tunnelmaa illan hämärtyessä.

Inspiroiduitko uuden suunnitteluun?

Tilaa suunnitteluaika helposti myymäläämme. Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin eikä sido sinua mihinkään.

Suunnitteluajan voit varata täältä

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.