Kalustetukun poikkeustiedote: Varaa etätapaaminen keittiösuunnittelijan kanssa – myös myymälät auki toistaiseksi

18.03.2020

Jaa

 

Näin poikkeuksellisena aikana, koronaepidemian alla, ensisijaisen tärkeää on huolehtia henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuudesta. Samaan aikaan varmistamme kuitenkin palvelun sujuvuuden.

Olemme aloittaneet etätapaamismahdollisuuden keittiösuunnittelijoiden kanssa. Myymälöissä, varastoissamme ja tuotannossamme kiinnitetään huomiota tarkasti hygieniaan, vältämme lähikontakteja ja ehkäistiin koronan tartuntariskiä kaikin tavoin.

Näin voimme turvata toimitukset ja asiakaspalvelun mahdollisimman pienin häiriöin. Tällä hetkellä keittiökalusteiden toimitusajat ovat normaalit.

Varaa etätapaaminen keittiösuunnittelijan kanssa ja kysy myymäläkohtaisista eduista. Keittiön suunnittelu onnistuu loistavasti myös puhelimen tai etäyhteyden kautta; keittiösuunnitelmat ja kuvat liikkuvat mainiosti mm. sähköpostin välityksellä. Kysy suunnitelijalta myymäläkohtaisista kampanjaeduista.

Varaa etätapaaminen

 

Kalustetukku-myymälät ja -varastomyymälät palvelevat toistaiseksi normaalisti. Varmistamme myymälöiden korkean hygieniatason asiakkaiden ja henkilökunnan turvaamiseksi. Mikäli koet itsesi flunssaiseksi tai kipeäksi, pyydämme sinua varaamaan etätapaamisen.

Katso myymälät

 

Keittiötrendit 2020

Nyt on monelle hyvä aika pysähtyä hetkeksi kotona ja tarkastella omaa keittiötä - olisiko pienen tai ison muutoksen aika? Koostimme kuluvan vuoden keittiötrendejä blogiimme.

Vuoden 2020 keittiötrendit tuovat mukanaan keittiötä mullistavia innovaatioita ja pirteitä värejä. Monelle valkoinen ja pelkistetty keittiö on ollut ikuinen suosikki, mutta huomattavissa on rohkeampaa liikehdintää värien käyttöön sekä tilankäytön tehokkaampiin ratkaisuihin.

Tutustu 2020 vuoden keittiötrendeihin
Tilaa keittiöideat ja kampanjatarjoukset sähköpostiisi
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.