Charmia tiedottaa: Varaa etätapaaminen keittiösuunnittelijan kanssa

18.03.2020

Jaa

 

Näin poikkeuksellisena aikana, koronaepidemian alla, ensisijaisen tärkeää on huolehtia henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuudesta. Samaan aikaan varmistamme kuitenkin palvelun sujuvuuden.

Olemme aloittaneet etätapaamismahdollisuuden keittiösuunnittelijoiden kanssa. Myymälöissä, varastoissamme ja tuotannossamme kiinnitetään huomiota tarkasti hygieniaan, vältämme lähikontakteja ja ehkäistiin koronan tartuntariskiä kaikin tavoin.

Näin voimme turvata toimitukset ja asiakaspalvelun mahdollisimman pienin häiriöin. Tällä hetkellä keittiökalusteiden toimitusajat ovat normaalit.

Varaa etätapaaminen keittiösuunnittelijan kanssa ja kysy myymäläkohtaisista eduista. Keittiön suunnittelu onnistuu loistavasti myös puhelimen tai etäyhteyden kautta; keittiösuunnitelmat ja kuvat liikkuvat mainiosti mm. sähköpostin välityksellä. Kysy suunnitelijalta myymäläkohtaisista kampanjaeduista.

Varaa etätapaaminen

 

Charmia myymälät ja -varastomyymälät palvelevat toistaiseksi normaalisti. Varmistamme myymälöiden korkean hygieniatason asiakkaiden ja henkilökunnan turvaamiseksi. Mikäli koet itsesi flunssaiseksi tai kipeäksi, pyydämme sinua varaamaan etätapaamisen.

Katso myymälät

 

Keittiötrendit 2022

Nyt on monelle hyvä aika pysähtyä hetkeksi kotona ja tarkastella omaa keittiötä - olisiko pienen tai ison muutoksen aika? Koostimme tulevan vuoden keittiötrendejä blogiimme.

Vuoden 2022 keittiötrendit tuovat mukanaan värien ilotulitusta sekä tilankäytön tehokkaampia ratkaisuja. Artikkelissa on myös katsaus Italian Pordenon SICAM-messuilta.

Tutustu 2022 vuoden keittiötrendeihin
Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.