Kalustetukku Turku on nyt Charmia Turku

01.02.2022

Jaa

Kalustetukku Turku kulkee muiden Charmia-myymälöiden jalanjäljissä ja on nyt Charmia. Tuore Turun kauppias, Jenna Lehtinen, on myynyt keittiö- ja muita kodin kiintokalusteita käytännössä koko aikuisikänsä. Kalustetukku on toiminut nykyisissä tiloissaan Ravattulassa jo yli kymmenen vuotta. ”Sama sijainti, tutut myyjät ja kotimaiset laatutuotteet meillä on yhä - myymälän nimi on uusittu Charmiaksi ja Loimaan tehtaamme moderniksi vastaamaan tämän päivän kuluttajan odotuksia”, kertoo Jenna Lehtinen.

Kotimaista kuten aina

Charmia Turku on edelleen sataprosenttisesti kotimainen ja se onkin suurimmalle osalle keittiön ostajista merkityksellinen asia. Halutaan kotimaista ja viimeisteltyä laatua, ympäristöystävällisyyttä ja tietysti tutun kauppiaan luomaa palvelua.

- Alusta asti yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat olleet hyvä, rehellinen asiakaspalvelu sekä laadukas, loistava tuote jokaiselle sopivaan hintaan. Nämä arvot ovat edelleen yrityksen tärkeimmät kulmakivet, Jenna Lehtinen kertoo.

- Suomalaiset keittiön ostajat ovat hyvällä tavalla vaativia, tuumii Jenna Lehtinen. - Osataan vaatia, mutta juuri oikeissa asioissa. Avainlippua ei moni erikseen toivo, mutta on lopulta tyytyväinen, kun tietää, että oma keittiö on lähellä tehty.

Lue lisää tehtaastamme

Tutussa paikassa, uudella nimellä

Charmia Turku jatkaa tuttuun tapaan Ravattulan toimipisteessä, mutta uudella ilmeellä ja entistä paremmalla toimivuudella.

- Rakensimme kokonaan uuden tuotantolinjan, varaston ja logistiikkakeskuksen ja lopuksi vielä uusimme liikekiinteistön julkisivun kesällä 2021. Moni on kysynyt, että onko Kalustetukku muuttanut ja iloksemme voimme kertoa, että on, mutta ainoastaan nimensä. Niin, halusimme tosiaan muuttaa nimemmekin vastaamaan uudistunutta toimintaa. Charmia. Viehättävä, karismaattinen ja tyylikäs, eikö? 

- Haluamme tehdä jokaisen asiakkaan kohtaamisesta yksilöllisen elämyksen, oli kyseessä sitten suurempi tai pienempi projekti Ja vaikka meiltä saa yhtä lailla kalusteet kylpyhuoneisiin ja makuuhuoneen kaapistoihin saakka, niin kaikkein suurin satsaus tehdään aina silti keittiöhin. Sinne halutaan kodin sydän ja sielu. Olemmekin aina sanoneet, että me tehdään sellaisia keittiöitä, missä asiakkaiden tarinat saavat elää!

Tutustu Turun myymälään

Tule tutustumaan myymälään

Jenna Lehtinen haluaa toivottaa vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi myymälään tutustumaan mallikeittiöihin ja saamaan apua suunnitteluun. Apua löytyy alkupohdinnoista asennukseen asti ja kaikkeen sillä välillä.

-Meillä on ihan huippusuunnittelijat, joiden käsistä lähtee nerokkaita ratkaisuja ja kauniita toteutuksia. Meille Turun Charmia-myymälään on helppo tulla, parkkitilaa on runsaasti ja kulkuyhteydet julkisillakin pelaa.

Turun myymälä sekä noutovarasto palvelevat joustavasti asiakkaita Reivikadulla. Noutovarastolla tuotteet kasataan ja pakataan aina paikan päällä. Charmialta saat apua myös pienempiin projekteihin - esimerkiksi keittiön ovien vaihto onnistuu laajan ja joustavan tuotevalikoiman ansiosta. Charmian tuotevalikoimasta löytyy keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden lisäksi myös erilaiset komerot, liukuovituotteet sekä tilanjako-ovet.

Jenna Lehtinen lähettää kaikille kodin kunnostamisesta haaveileville terveiset:

- Meidän myymälämme on hyvä lähtöteline, jos haluaa tehdä unelmistaan totta. Tehdään yhdessä teidän tarinoillenne sopiva kasvupaikka! Lämpimästi tervetuloa meille Ravattulan Charmiaan!

 

Inspiroiduitko uuden suunnitteluun?

Autamme sinua mielellämme unelmien toteutuksessa – tilaa keittiösuunnittelu myymäläämme!

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat keittiöideat sähköpostiisi!
 
Valitse lähin myymäläsi*
 
 
 

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.